כללי מי עובד פה על cs5?

• פותח הנושא rach
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זקוקה בדחיפות להמרת קובץ cs5 ל cs4 (אינדיזיין)
כל היכול לסייע תבוא עליו הברכה

• הוסף לסימניות
לא ברור במה את צריכה סיוע? בלהסביר איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
לא, להמיר לי קובץ שיוצר בcs5 לcs4
על המחשב שלי מותקנת גרסת cs4 ואין באפשרותי לפתוח את הקובץ הנ"ל
אם יש למישהו cs5 ויכול לעזור לי, שיצרף את האימייל שלו ואשלח לו את הקובץ.
תודה

• הוסף לסימניות
לי יש. עדיין לא ניסיתי לשמור לגירסה מוקדמת אבל אני יכולה לנסות. איך שולחים לך את המייל באישי?

• הוסף לסימניות
כעת נשאלת השאלה איך שומרים לגירסה קודמת? אני לא רואה אופציה כזו. מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אינדי_תג;458863:
עושים ייצוא לIDML.

עשיתי ושלחתי לה במייל ועדיין זה לא נפתח. בטוח שזו הדרך?

• הוסף לסימניות
זה הדרך.
אולי מי שקיבל את זה לא עשה עדכונים לאינדיזיין שלו...

• הוסף לסימניות
זה הדרך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אינדי_תג;458926:
זה הדרך.

תודה רבה. עכשיו גיליתי שצדקת בדרך, לא שלחתי לה את הקבצים הנכונים.
זכה למצוות!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה