מי עושה קניות בבית שלכם?

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם רשימה כללית, שמחולקת לפי נושאים
זה מקל על מי שעורך את הקניות כי הדברים נמצאים זה לצד זה בחנות
(שימורים ומוצרים יבשים יחד, ירקות ופירות יחד, חומרי ניקוי וח"פ, תבלינים, חטיפים וממתקים, בשר ודגים וכו')
במשך השבוע משתדלים לשים לב מה נגמר, ולקראת הקניות אני עוברת במהירות על הרשימה ומעתיקה רק מה שרלוונטי לאותו שבוע

• הוסף לסימניות
יצויין שלא בכל מקום קניה חודשית זה חסכוני!
יש כאלה שגרים ליד הצרכניה הגדולה, ויש ערים שכולם כך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ואקום;1089648:
אצלינו בעל הבית הדגול עורך קניה חודשית (יותר זול ...)
ובעלת הבית אחראית על מילוי הרשימה הבאה,
כל פעם אני מוסיפה ידנית משו ששכחתי או חסר ואינו נמצא ברשימה...
אפשר להדפיס ולהשתמש בשמחה.

בעלי התלונן שהמינוס היחיד בזה הוא שהצרכניה לא מסודרת בהתאמה לרשימה...

ואת קונה לחודש דברים קפואים למשל? אין לי כ"כ הרבה מקום במקפיא
ורשימה אכן יש לי גם רק כל שבוע להדפיס ולבדוק בכל הארונות מה חסר לוקח זמן ואין לי

• הוסף לסימניות
בקיצור תודה רבה על כל הרעיונות
אין חדש תחת השמש זה מה שהיתי עושה פחות או יותר עד היום רק רציתי לקצר
וראיתי שכולכן כך מתארגנות
1)רשימה של מה נגמר
2)רשימה שבועית\חודשית שצריך להדפיס לעבור ולרשום
3)לתכנן מה לשבת

• הוסף לסימניות
ראיתי כתבה, שיש מקררים שמתריעים על מוצר שחסר. ומבצעים ספירת מלאי.
אני לא מצליחה למצוא את הסרטון כרגע.
כמובן שמדובר במקרר שאם נרצה לקנות אותו, לא ישאר במה לקנות את המוצרים שחסרים...

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות כל דבר לפני שנגמר ולא לחכות לרגע האחרון כך שתמיד כשתגמר החבילה יש עוד חבילה לשימוש ומיד כשפותחים את החבילה האחרונה רושמים לקנות חבילה נוספת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי גולד;1089895:
אפשר לקנות כל דבר לפני שנגמר ולא לחכות לרגע האחרון כך שתמיד כשתגמר החבילה יש עוד חבילה לשימוש ומיד כשפותחים את החבילה האחרונה רושמים לקנות חבילה נוספת

וזה היתרון של קניה חודשית

• הוסף לסימניות
הייתה תקופה קצרה שהייתי עושה את הקניות ואז הייתי עושה רשימה של הדברים הבסיסיים שצריך ועוד דברים אחרים ואח"כ הייתי שומרת את הרשימה לפעמים הבאות וגם פנקס מגנט על המקרר זה רעיון מוצלח ביותר שכשכל פעם שנזכרים במשהו חדש כותבים וכשעושים את הקניה השבועית לוקחים את הרשימה הנוספת

• הוסף לסימניות
לי יש על המקרר שקף (כן, שקונים בחנות צילום, בגודל A4), וכן מחובר למקרר לורד מחיק (או במגירה ליד...), התרגלתי לכתוב מיד כל דבר, לא כשנגמר, אלא כשפותחים את החבילה האחרונה, או את הלפני האחרונה, תלוי בסוג המוצר, גם כל בני הבית התרגלו לזה, וזה עובד 10 !!!

• הוסף לסימניות
ישנה עוד דרך יעילה במיוחד:
לגור ליד שכנים נחמדים שמה שחסר לנו יש להם ומה שחסר להם יש לנו.
זה מאוד מצליח אצלינו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ואקום;1089648:
אצלינו בעל הבית הדגול עורך קניה חודשית (יותר זול ...)
ובעלת הבית אחראית על מילוי הרשימה הבאה,
כל פעם אני מוסיפה ידנית משו ששכחתי או חסר ואינו נמצא ברשימה...
אפשר להדפיס ולהשתמש בשמחה.

בעלי התלונן שהמינוס היחיד בזה הוא שהצרכניה לא מסודרת בהתאמה לרשימה...
כשאני מכינה רשימה אני "הולכת"בראש לפי הסדר שאנחנו הולכיים בסופר,כך גם נזכרת מה צריך וגם הרשימה מסודרת נח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה