קניות באתרים מחו"ל מי שהוא יודע משהו על קניית פאה מאלי אקספרס?

• הוסף לסימניות
לא יודעת אני יכולה להעיד שמאז שהתחלתי לחבוש כיסוי ראש (לא מיד) נכון, אין לי גוונים יותר, אבל השיער הפך לרך בהרבה יותר ומבריק, מה שכן, יש את בעיית הנשירה בתקופות הורמונליות.

השמש עוזרת לגוונים, אבל הורסת את הברק הטבעי של השיער, אז זה ממש לא נכון להגיד שכיסוי הראש הורס את השיער.

• הוסף לסימניות
מה עם ברזיל שמשם מגיעות פאות רבות?
מזג יותר דפוק מפה.

ייתכן.. אף פעם לא הייתי בברזיל כך שאין לי מושג..{למרות שקשה לי להאמין שיש שם את השמש החמה עם השילוב של הלחות הגבוהה והרוח החמה. זה משהו די ייחודי לנו}

אבל...
א. השיער הברזילאי באמת יותר קשה ועבה, ויש אומרים שהכל מעובד מאוד...
ב. השיער הברזילאי לא באמת מגיע מהברזילאיות אלא מההודיות.... ככה קראתי בכמה מקומות.
ג. אולי, רק זורקת השערה - השיער של רוב הישראליות מבחינה גנטית הוא שיער אירופאי וצפון אפריקאי, שזה אומר שיער עדין. מזג האוויר הישראלי הורג את השיער מהסוג הזה.
לעומת זאת, השיער הברזילאי הוא מתאים למזג האוויר השורר שם ולא ניזוק ממנו.

• הוסף לסימניות
למישהי יש קישורים למוכרים אמינים ושיער טוב מאליאקספרס
בשבת ראיתי פאה על מישהי
שאלתי אותה של מי הפאה
ענתה של הפאנית מסין ;)
ברצינות,
הפאה היה יפה מאוד!!
עלתה לה 1800 שח
פלוס עיצוב וסידור עוד 1000 שח פה
פאה כזו בארץ לדעתי היתה עולה לא פחות מ5000-6000
או שהגזמתי????:confused:

• הוסף לסימניות
למישהי יש קישורים למוכרים אמינים ושיער טוב מאליאקספרס
בשבת ראיתי פאה על מישהי
שאלתי אותה של מי הפאה
ענתה של הפאנית מסין ;)
ברצינות,
הפאה היה יפה מאוד!!
עלתה לה 1800 שח
פלוס עיצוב וסידור עוד 1000 שח פה
פאה כזו בארץ לדעתי היתה עולה לא פחות מ5000-6000
או שהגזמתי

• הוסף לסימניות
האם רק אני בתהיות איך אפשר להזמין מעלי אקספרס ולהיות בטוחים שהפאה בלי חשש ע"ז .
הרי בטח על הגויים אתן לא סומכות שיגידו ...

• הוסף לסימניות
השיער הסיני יותר זול מהשיער ההודי, ומחיר השיער ההודי אינו סוד, הוא מתפרסם במכירות הפומביות של בית הע"ז בהודו. לכן לעולם שיער סיני לא יהיה בחשש של ע"ז. גם רוב השיער ההודי המיוצא לסין, הוא שיער באיכות זולה שנאסף מדלת לדלת בהודו, ומעובד בסין לאיכות טובה.

ניתן לקרוא על זה כאן, וכאן.

• הוסף לסימניות
האם רק אני בתהיות איך אפשר להזמין מעלי אקספרס ולהיות בטוחים שהפאה בלי חשש ע"ז .
הרי בטח על הגויים אתן לא סומכות שיגידו ...
אין שיער סיני רוב השיער שקיים בסין מגיע מהודו + ברזיל אבל בסין כלל השיער מעובד כמו שמוכרים בוויגבוקס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה