דרוש מידע מכבסה לשמיכת פוך אמיתי

• הוסף לסימניות
מחפשת מכבסה שמתמחה בכביסה של שמיכת פוך אמיתית.
השמיכה שלי מוכתמת ואני לא רוצה לנסות לכבס לבד אבל היה לי נסיון מר עם מכבסה בעבר.
אשמח להמלצות בבני ברק
תודה

• הוסף לסימניות
לנו יש ניסיון טוב מאוד בנושא עם מכבסת דניאלצ׳יק בבני ברק.
אגב גם עם בגד שהצבע ירד, הם עשו קיבוע צבע מושלם

• הוסף לסימניות
מחפשת מכבסה שמתמחה בכביסה של שמיכת פוך אמיתית.
השמיכה שלי מוכתמת ואני לא רוצה לנסות לכבס לבד אבל היה לי נסיון מר עם מכבסה בעבר.
אשמח להמלצות בבני ברק
תודה
של איזו חברה הפוך?
עם של פריד מתכבס מעולה במכונה חבל על הכסף
יש לי כמה סוגים שלהם ואת כולם כיבסתי במכונה קצרה (אפשר גם יותר ארוכה אבל 30 מעלות)
אח"כ לשים במייבש עם קרוקס או משהו אחר קשיח שינפח את הנוצות חזרה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
של איזו חברה הפוך?
יש לי כמה סוגים שלהם ואת כולם כיבסתי במכונה קצרה (אפשר גם יותר ארוכה אבל 30 מעלות)

בהצלחה
מדובר על שמיכה של פריד, שמיכה ענקית (זוגית) שעלתה הרבה כסף.
מעדיפה לא להסתכן לכבס בניגוד להנחיות שלהם

• הוסף לסימניות
של איזו חברה הפוך?

בהצלחה
יש לי שמיכת מזגן של פריד וכריות
בטוחה שכדאי לכבס לבד? המכונה שלי לא כזאת טובה...

• הוסף לסימניות
גם אני שואלת
זה לא "חונק" את המכונת כביסה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה