מכון סקרים חרדי חדש - משלם על מילוי שאלונים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sr;1316685:
אני ממש נהנית מהיוזמה
בשביל כמה דקות בשבוע לקבל דמי כיס
זה ממש נחמד

והשאלון לא חטטני בכלל
סה"כ מפלח את המטרה בצורה נכונה
לא חושבת שישב משהו אצלהם ויבדוק לעומק תשובות לפי אנשים
זה סתם בזבוז זמן

מקסימום, חטטני בעילום שם...

אגב, מכות למי שהגה את הסקר בכניסה...!

• הוסף לסימניות
למי שיודע איך מנתחים קהל יעד זה לא חטטני, כי מובן שהנתונים האלה נחוצים. אבל הפרטים האישיים והמפורטים בהתחלה באמת מרתיעים. למה צריך שם פרטי ומשפחה? כתובת? אם רק הנתונים רלבנטיים, למה שמישהו ידע מי ענה מה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1316878:
כן, זמן.

הייתי מנויה בעבר לכמה מכוני סקרים. עד שאת צוברת כמה נקודות (בדר"כ עונים לך: 'מצטערים, לפי הנתונים שבידנו נמצא כי אינך מתאימה לסקר זה') לוקח המון זמן. וגם לענות על השאלונים לוקח זמן.

לא יודעת מה לגבי המכון הספציפי החדש של דבי ולאה, אבל זה המצב באתרי הסקרים ברשת: גורנישט.
אני אישית לא מאמינה בדברים האלה, ולא הייתי מצטרפת בחיים. רק בגלל שדבי ולאה קשורות לעניין, אני מנסה את מזלי...;) השאלה אם יוצא מזה משו.

• הוסף לסימניות
אני בעד פילוח שוק בציבור החרדי הדבר רק יוסיף טוב לעולם הפרסום החרדי ויהיה לתועלת כולנו
ומברכת את כל מי שקשור לעניין

• הוסף לסימניות
בתנאי שגם הביצועים ישתפרו...;)

• הוסף לסימניות
הייתי מנוי בעבר למכון סקרים ואף קיבלתי תו שי. זה היה נחמד....

מכל מקום איך את רוצה שידעו לרשום אותך למכון ולתוי השי אם לא תתני פרטים אישים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sr;1317297:
הייתי מנוי בעבר למכון סקרים ואף קיבלתי תו שי. זה היה נחמד....

מכל מקום איך את רוצה שידעו לרשום אותך למכון ולתוי השי אם לא תתני פרטים אישים?

תני את הפרטים של השכנה עם מס' הטלפון שלך... יש הרבה שיטות :)

• הוסף לסימניות
רק תיזהרו עם השמות הבדויים...

לא אשכח שבכיתה ח׳ זכיתי בתחרות שיר-סיפור-ציור בעיתון ילדים של משפחה, במקום ראשון!
הפרס היה ווקמן (זוכרים מה זה?). הוא נשלח אלי לפי הפרטים שצירפתי. אבל לצערי שיניתי אות אחת בשם המשפחה כדי לא להיחשף לבושות (מי היה מאמין שאזכה במקום ראשון, ולא רציתי שהחרפה הצפויה יותר תהיה על שמי), ועד היום הווקמן לא הגיע...

• הוסף לסימניות
אם כבר...
עבדתי בעיתון שהיה שם הגרלה למנויים על תווי שי
ומנוי אחד זכה אבל אז התברר שהמנוי שיך לאדם שמשום מה לא רשם על שמו אלא על שם השכן שלו
ובדין תורה השכן קיבל את התו שי ולא המנוי האמיתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה