התייעצות מכונות גילוח

• הוסף לסימניות
מכונות של פיליפס בהכשר הרב דביר:
3003
ו3608
יש מישהו שמכיר אותם ויודע להמליץ עליהם?

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג מה עובי הרשת מעל הסכינים?

• הוסף לסימניות
לא יודע אבל ידוע לי שהרב דביר הכשיר את זה

• הוסף לסימניות
יש טוענים שהרב דביר מיקל בתחום יותר מאחרים, כדאי לבדוק את הנושא לעומק, מדובר באיסורים חמורים בכל שערה.
השאלה לא הייתה האם אפשר לסמוך או לא. אני אישית סומך עפ"י המלצת רב.
השאלה הייתה האם המכונה טובה.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לכתוב את המכונות החדשות שהרב דביר הכשיר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מצרף כאן כמה עמודים מתוך החוברת של הרב מורגנשטרן בענין המכונות בהכשר של הרב דביר.

קבצים מצורפים

• בענין מכונות גילוח של הרב דביר.pdf
    1.9 MB · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
אני מצרף כאן כמה עמודים מתוך החוברת של הרב מורגנשטרן בענין המכונות בהכשר של הרב דביר.
למיטב ידיעתי לפחות ביהדות יש מקום לכמה דעות ויש כזה מושג מחלוקת!
ואם תרצה אוכל להעלות מאות! עמודים של מחלוקות בש"ס ובפוסקים!
(אגב הרב מורגנשטרן הנ"ל למיטב ידיעתי פוסל גם את מכונות גרוס אז כך שזה לא השיטה שהיתקבלה במיוחד)
לא זה היה הנושא.
ודבר נוסף: המכונות המדוברות לא מוזכרות שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה