דרוש מידע מכונת בוש 8 קילו לא סוחטת

• הוסף לסימניות
גם לנו זה קרה
וכדאי לנסות לפתוח את הפתח של המשאבה
לפעמים יש שם משהו תקוע קטן שרק חוסם את המשאבה קצת
וכשהיא בתוכנית של סחיטה היא עובדת חזק יותר ומצליחה לשחרר את התקיעות
אבל בתוכנית רגילה היא מתקשה
זה ממש לא מופרך
וכדאי לערוך הכרות עם המקופ הזה של המשאבה
יש שם הרבה מציאות כרות
עד שלומדים בדרך הקשה להפוך, להציא מהכיסים ולבדוק שוב ושוב לפני שמכניסים דברים למכונה

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

כמובן כבר פתחתי ובדקתי את המשאבה פרט ל שקל ועשרים אגורות לא היה שם דבר אולי נבדוק שוב.
תודה

• הוסף לסימניות
כמובן כבר פתחתי ובדקתי את המשאבה פרט ל שקל ועשרים אגורות לא היה שם דבר אולי נבדוק שוב.
תודה
וזה ממשיך לא לסחוט?
כי שקל ועשרים אגורות זה בדיוק מה שיכול לגרום לסחיטה לסרוגין

• הוסף לסימניות
לא. רק שבתוכנית זו הוא כן מסיים את התוכנית, לעומת תוכניות אחרות ששם הוא נשאר כל הזמן על הדקה האחרונה, כי החיישן כנראה מזהה שיש עדיין מים בבגדים.
קרה לנו לפני תקופה אותו דבר ואז למשך זמן הגדרתי בכביסה שלא יסחוט ואח''כ כשגמר העברתי את המכונה למצב סחיטה ואחרי תקופה הכול חזר לקדמותו

• הוסף לסימניות
וכדאי לנסות לפתוח את הפתח של המשאבה
אצלי במכונה לא הצלחתי לפתוח וקראתי לטכנאי, והוא שחרר את הפקק, הוא אמר שלפעמים הם סוגרים את זה בכוונה שלא יוכלו לפתוח לבד, אחרי שהוא פתח יהיה ניתן לפתוח לבד,
בסוף הבעיה גם לא היתה שם אלא בבורר סחיטה, משהו כזה

• הוסף לסימניות
אצלי במכונה לא הצלחתי לפתוח וקראתי לטכנאי, והוא שחרר את הפקק, הוא אמר שלפעמים הם סוגרים את זה בכוונה שלא יוכלו לפתוח לבד, אחרי שהוא פתח יהיה ניתן לפתוח לבד,
בסוף הבעיה גם לא היתה שם אלא בבורר סחיטה, משהו כזה
בדרך כלל כשנתקע שם משהו זה מקשה גם על פתיחת הפקק ולמי שיש לו ידים טובות יכול לפתוח בלי תכנאי ע''י פתיחת החלק התחתון של המכונה ושם יש צינור שחור שמביא את המים לפתח הזה ואז אפשר לפרק את הצינור ולנקות כך

• הוסף לסימניות
וזה ממשיך לא לסחוט?
כי שקל ועשרים אגורות זה בדיוק מה שיכול לגרום לסחיטה לסרוגין
מקודם עשיתי מכונה והיא עדיין לא סוחטת.
כנראה הבעיה לא המשאבה כי היא מרוקנת היטב את המים רק מתי שהיא מתחילה לסחוט זה נראה אכן שהיא מגבירה מהירות אבל רחוקה מאוד מלהגיע למצב מהיר של סחיטה.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לפתוח לבד, פעם היה אצלי טכנאי והוא אמר שמעכשיו אני יצליח לפתוח, ואני לא....

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לפתוח לבד, פעם היה אצלי טכנאי והוא אמר שמעכשיו אני יצליח לפתוח, ואני לא....
זה קורה כשנתקע משהו במשאבה והדרך לחלץ את זה זה להגיע למשאבה מהצד ז''א לפתוח את הצינור מים שמוביל למשאבה ולהוציא את מה שנתקע מי שיש לו קצת ידע תכני וידים לזה יוכל לעשות זאת בקלות

• הוסף לסימניות
המכונה שלי בוש 8 קילו, מסיימת תכנית והכביסה נשארת רטובה מאד, כנראה שכן עושה איזו סחיטה מינימלית כי הכסיבה לא נוטפת ממש, אבל רטובה מאוד,
יש תכנית של סחיטה של 12 דקות שרק היא סוחטת לי,
מישהו מכיר? יודע מה הבעיה ומה ניתן לעשות?
יש לי את אותה בעיה בדיוק.
כל פעם מעבירה לסחיטה של ה 12 דק'
מצאת פתרון?
המכונה שלי שנה בשימוש כך שפג האחריות.

• הוסף לסימניות
מכונת כביסה של בוש 7 קילו בת 3 וחצי שנים
מרעישה מאוד בזמן הסחיטה כבר תקופה ארוכה
לאחרונה גם מנסה להתחיל לסחוט ומפסיקה
בקיצור לא סוחטת
יש מה לעשות?
שווה לתקן?

• הוסף לסימניות
אם המומחים פה, אז, יש לי מכונת כביסה שעבדה עד תחילת חג ראשון, והיום היא מדליקה שתי נורות אזהרה על spin ו- ready ועוד נורה על 800 (מהירות סחיטה), מישהו יודע למה זה קורה, אציין שאין סתימה או משהו דומה.
תודה.

• הוסף לסימניות
מכונת כביסה של בוש 7 קילו בת 3 וחצי שנים
מרעישה מאוד בזמן הסחיטה כבר תקופה ארוכה
לאחרונה גם מנסה להתחיל לסחוט ומפסיקה
בקיצור לא סוחטת
יש מה לעשות?
שווה לתקן?
תפתחי למטה את הפתח, ותוציאי פקק.
יכול להיות שנכנסו לתוכה דברים שהורסים לה את יכולת הסחיטה.
אם תזמיני טכנאי זה מה שהוא יעשה דבר ראשון.
אזהרה: זה מוציא המון מים כשפותחים.
אם המומחים פה, אז, יש לי מכונת כביסה שעבדה עד תחילת חג ראשון, והיום היא מדליקה שתי נורות אזהרה על spin ו- ready ועוד נורה על 800 (מהירות סחיטה), מישהו יודע למה זה קורה, אציין שאין סתימה או משהו דומה.
תודה.
סימן של תקלה שצריך לקרוא לטכנאי בדר"כ.
תנסי לגגל על הדגם שיש לך בגוגל עם תיאור השגיאה:"נורות מהבהבות בדגם X" ותראי אם את מצליחה להגיע לתוצאה שתעזור לך לפני הטכנאי. :confused:

• הוסף לסימניות
למומחים דכאן פתחתי את המשאבה לפני פסח וניקיתי אותה ועדיין היא לקראת הסוף מסמנת E18

• הוסף לסימניות
שלום,
ניסנו לפתוח את הפתח למטה של המשאבה והחלק האפור לא משתחרר החוצה גם כשהפעלו כוח וניסנו עם פלייר זה לא נשלף החוצה. יש למשהו פתרון?

• הוסף לסימניות
שלום,
ניסנו לפתוח את הפתח למטה של המשאבה והחלק האפור לא משתחרר החוצה גם כשהפעלו כוח וניסנו עם פלייר זה לא נשלף החוצה. יש למשהו פתרון?
כן בהחלט
זה שזה לא נפתח אומר שמהשהו תקוע שם והפיתרון זה להכיע מהצד ז''א לפתוח את הצינור שמגיע למשאבה צריך בשביל זה לשחרר את החלק הלבן במכונה למטה ואז רואים צינור שחור שמגיע למשאבה וצריך לשחרר אותו ע''י שלוחצים עם פלייר על הברזל שמקיף אותו ואז לשחרר את הסתימה ולהחזיר את הכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת