דרוש מידע מכונת גילוח

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע אם סדרה 5000 של פיליפס מתאימה לרשתות הכשרות שקונים בנפרד? (הרב גרוס וכדו') תודה רבה

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע אם סדרה 5000 של פיליפס מתאימה לרשתות הכשרות שקונים בנפרד? (הרב גרוס וכדו') תודה רבה
אני הזמנתי מעלי אקספרס משהו מעולה מתאים לסכיני הרב גרוס,
אם תרצה אני ישיםקישור,
עלה בערך 50 שח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום,
אם משהו יודע על דרך להשיג את הרב דביר?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כמה זמן זה בשימוש אצלך?
אתה מרוצה ממנה?
סוללה טובה?
החלפת גם את הרשתות או רק את הסכינים בפנים?
זה מתאים גם למכונה של גרוס דגם ks8?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כמה זמן זה בשימוש אצלך?
אתה מרוצה ממנה?
סוללה טובה?
החלפת גם את הרשתות או רק את הסכינים בפנים?
סוללה טובה,
מרוצה מאוד,
כשנתיים,
מספיק להחליף את הרשתות, אבל אפשר להחליף גם את הסכינים,
מה שאסור זה להשאיר רשת של החברה, וצריך להחליף לרשת כשרה,

• הוסף לסימניות
סוללה טובה,
מרוצה מאוד,
כשנתיים,
מספיק להחליף את הרשתות, אבל אפשר להחליף גם את הסכינים,
מה שאסור זה להשאיר רשת של החברה, וצריך להחליף לרשת כשרה,
תודה רבה עוזר לי מאוד
אתה יודע אם זה מתאים גם למכונה של גרוס דגם ks8?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר עוד דגם טוב מעלי שמתאים לסכינים של הרב גרוס?

• הוסף לסימניות
תעלה לי תמונה
זה המכונה IMG_20240918_204719_203.jpg

• הוסף לסימניות
ניתן להשיג אצלי 058.328.2773

• הוסף לסימניות
האם מכונת פיליפס סריה 1000 מתאים לסכינים האלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה