מכונת הכביסה עושה ספורט

• הוסף לסימניות
מכונת הכביסה שלי קופצת בסחיטה.
מישהו יודע סיבה? פתרון?:confused:
תודה מראש

• הוסף לסימניות
התחילה לקפוץ פתאום או שתמיד קיפצה?
אם זה פתאומי, יתכן שהיא עומדת קצת עקום, אולי יש הבדל בגובה המרצפות, תנסי להזיז למקום אחר ולבדוק שהיא יציבה לגמרי, זה חשוב גם עבור הבריאות שלה.

• הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו אני הולכת לפתוח אשכול על זה....
מאז שנקיתי מתחת למכונה בערב פסח היא פשוט רוקדת בסחיטה
נראה שהיא עומדת יציב מה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהבולמים השתחררו

• הוסף לסימניות
אצלנו זה ממתי שקנינו 6 שנים יתכן והרצפה קצת עקומה אבל זה קפיצות לא רגילות (אם עומד משהו כגון שרפרף מעל הוא נופל)
איפה מסדרים את הבלמים?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון לבדוק שהמכונה יציבה. פשוט לתפוס בשתי פינות למעלה ונסות לנענע את המכונה.
אם המכונה אבדה את יציבותה, העמידו את המכונה בדיוק איפה שאתם רוצים שהיא תעמוד, ואז מיצבים אותה באמצעות שתי הרגליות הקדמיות שמשנות את גבהן בהברגה.

אם המכונה עומדת יציב על הרצפה ועדיין רוקדת בסחיטה לבדוק שאכן הבולמים לא יצאו ממקומם. (צריך לפתוח את המכסה העליון ולבדוק ששתי הקפיצים שמחזיקים את הדוד תפוסות לשלדה למעלה.

אם גם זה במקום יתכן והלך הלאגר (מיסב).

• הוסף לסימניות
לי יש בתחתית המכונה מכונה בצד ימין כמין רגל שאת מכוונת בהברגה כדי שהמכונה תעמוד יציב. אם המכונה מרקדת זה גורם לשחיקה של הצירים. לא כדאי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1247674:
אצלנו זה ממתי שקנינו 6 שנים יתכן והרצפה קצת עקומה אבל זה קפיצות לא רגילות (אם עומד משהו כגון שרפרף מעל הוא נופל)
איפה מסדרים את הבלמים?

הי אצלך טכנאי לפני שהתחלת להשתמש במכונה?
מאחורי המכונה יש ברגים ארוכים מאד שצריך לשחרר אותם. אם לא המכונה רוקדת. אצלי המכונה הגיעה לדירה והפועלים הכניסו אותה לאמבטיה ופתחו אותה... לא היה אצלי טכנאי והמכונה רקדה לכל הכווני עד שאפילו חסמה את פתח הכניסה לאמבטיה. אני הייתי הטכנאית לשחרר את הברגים ומאז המכונה נחה ועובדת בנאמנות עד היום (5 שנים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ZYBM10;1247685:
הי אצלך טכנאי לפני שהתחלת להשתמש במכונה?
מאחורי המכונה יש ברגים ארוכים מאד שצריך לשחרר אותם. אם לא המכונה רוקדת. אצלי המכונה הגיעה לדירה והפועלים הכניסו אותה לאמבטיה ופתחו אותה... לא היה אצלי טכנאי והמכונה רקדה לכל הכווני עד שאפילו חסמה את פתח הכניסה לאמבטיה. אני הייתי הטכנאית לשחרר את הברגים ומאז המכונה נחה ועובדת בנאמנות עד היום (5 שנים)

היה טכנאי. זה לא עד כדי כך...
עכשיו העברנו אותה לאמבטיה למקום של הטוש זה מקום צר אין לה לאן לרקוד כ"כ ובכל זאת אני לא רגועה אעביר את הבדיקה למביני דבר בבית...

• הוסף לסימניות
אצלי הוא גם התחילה להשתולל בסחיטה אחרי שהזזנו אותה בערב פסח,
פשוט קיפלתי דף ושמתי מתחת הרגל הבעייתית.

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה............

הלכו לי הלאגרים.....אז המכונה השתוללה, אז לי יש ביטוח למוצרי חשמל.......והתיקון על חשבונם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני 100;1247581:
מכונת הכביסה שלי קופצת בסחיטה.
מישהו יודע סיבה? פתרון?:confused:
תודה מראש

בהחלט יתכן שהלכו לך הלאגרים
המכונות היום מחזיקות מעמד בערך כמו מספר השנים שיש לך אותה...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
שבוע הבא בעז"ה נפתח ת'מכונה ונחפש את הקפיצים, ננסה לסדר את הבולמים או מה שזה לא יהיה... מקווה שנצליח..

mv25 - החלפתי לאגרים בערך לפני חודשיים (600 ש"ח - הטכנאי נתן להם אחריות ל-3 חודשים בלבד!).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה