נכתב ע"י יעל;2209104:יש לי בוש 8 ק"ג יותר משנה מרוצה מאד
עלתה 3000 ש"ח
נכתב ע"י בננה 10;2210126:לצערי הרב
קניתי מכונה של בוס 8 קילו
ותוך שבועיים נהיו לי כתמים על הבגדים
עשרות בגדים נמצאים היום בפח!!!!!!
והחברה מזלזלת ולא מתיחסת
במודיעין עלית ניסו לאסוף מספר רב של נשים,
שיש להן עדיין אחריות על המכונה (תוך שנה)
ויש להן כתמים על הבגדים
הגיעו ל - 30 נשים בערך
בהצלחה!!!
נכתב ע"י בננה 10;2210126:לצערי הרב
קניתי מכונה של בוס 8 קילו
ותוך שבועיים נהיו לי כתמים על הבגדים
עשרות בגדים נמצאים היום בפח!!!!!!
והחברה מזלזלת ולא מתיחסת
במודיעין עלית ניסו לאסוף מספר רב של נשים,
שיש להן עדיין אחריות על המכונה (תוך שנה)
ויש להן כתמים על הבגדים
הגיעו ל - 30 נשים בערך
בהצלחה!!!
נכתב ע"י ראד;2210816:גם לי יש מכונה של 8 ק"ג הגרמנית מכונה מצוינת בשימוש כמעט שנתיים מכבסת מקסים.
קניתי את המכונה אצל א.ל.מ ומבירור בכל בחנויות שם יצא הכי זול. הם עשו ל הנחה משמעותית ע"כ ששילמתי במזומן.
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים