- הוסף לסימניות
מכונת סוכר - שערות סבתא מישהו הזמין באלי אקספרס, בערך ב40 דולר? שווה?
אני קניתי כזה בארץ יש כזה דבר בדיוק באלי אקספרסמכונת סוכר - שערות סבתא מישהו הזמין באלי אקספרס, בערך ב40 דולר? שווה?
ומאוד לאטאני קניתי כזה בארץ יש כזה דבר בדיוק באלי אקספרס
ומבחינת שימוש
לידיעת כל מי שרוכש דגם זה,
במכונת סוכר כמו שכולם מכירים בדוכנים הגדולות של אירועים מסובבים את המקל כשהוא עומד, ככה שזה אוסף את הסוכר כמו שצריך ובדגם הזה כמו שבתמונה אי אפשר שהמקל עומד, אלא רק בשכיבה וזה חסרון גדול (גם אם רוצים אי אפשר),
אם הייתי יודע הייתי בודק על מכשיר ביתי שכן אפשר שהמקל עומד.
ו... לא לצפות לשערות סבתא כמו כשאתם קונים בחוץ. במכשיר כזה יצא בהרבה יותר קטן.
מה שנכון נכון.ומאוד לאט
זה אפשרי בכלל בשכיבה מה מכניסים את היד לתוך הסוכר?אני קניתי כזה בארץ יש כזה דבר בדיוק באלי אקספרס
ומבחינת שימוש
לידיעת כל מי שרוכש דגם זה,
במכונת סוכר כמו שכולם מכירים בדוכנים הגדולות של אירועים מסובבים את המקל כשהוא עומד, ככה שזה אוסף את הסוכר כמו שצריך ובדגם הזה כמו שבתמונה אי אפשר שהמקל עומד, אלא רק בשכיבה וזה חסרון גדול (גם אם רוצים אי אפשר),
אם הייתי יודע הייתי בודק על מכשיר ביתי שכן אפשר שהמקל עומד.
ו... לא לצפות לשערות סבתא כמו כשאתם קונים בחוץ. במכשיר כזה יצא בהרבה יותר קטן.
לא הבנתי מה שאלתם.זה אפשרי בכלל בשכיבה מה מכניסים את היד לתוך הסוכר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים