דרוש מידע מכונת סוכר - שערות סבתא

• הוסף לסימניות
מכונת סוכר - שערות סבתא מישהו הזמין באלי אקספרס, בערך ב40 דולר? שווה?

• הוסף לסימניות
מכונת סוכר - שערות סבתא מישהו הזמין באלי אקספרס, בערך ב40 דולר? שווה?
אני קניתי כזה בארץ יש כזה דבר בדיוק באלי אקספרס
ומבחינת שימוש
לידיעת כל מי שרוכש דגם זה,
במכונת סוכר כמו שכולם מכירים בדוכנים הגדולות של אירועים מסובבים את המקל כשהוא עומד, ככה שזה אוסף את הסוכר כמו שצריך ובדגם הזה כמו שבתמונה אי אפשר שהמקל עומד, אלא רק בשכיבה וזה חסרון גדול (גם אם רוצים אי אפשר),
אם הייתי יודע הייתי בודק על מכשיר ביתי שכן אפשר שהמקל עומד.
ו... לא לצפות לשערות סבתא כמו כשאתם קונים בחוץ. במכשיר כזה יצא בהרבה יותר קטן.

קבצים מצורפים

• הורדה.png
    הורדה.png
    KB 5.2 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
ומבחינת שימוש
במכונת סוכר כמו שכולם מכירים בדוכנים הגדולות של אירועים מסובבים את המקל כשהוא עומד, ככה שזה אוסף את הסוכר כמו שצריך ובדגם הזה כמו שבתמונה אי אפשר שהמקל עומד, אלא רק בשכיבה וזה חסרון גדול (גם אם רוצים אי אפשר),
ומאוד לאט

• הוסף לסימניות
ומבחינת שימוש
זה אפשרי בכלל בשכיבה מה מכניסים את היד לתוך הסוכר?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה אפשרי בכלל בשכיבה מה מכניסים את היד לתוך הסוכר?
לא הבנתי מה שאלתם.
אבל אסביר "השכיבה" שאני מתכוון זה שמסובבים את המקל (כאילו מונח על המנגל) ולאט לאט הסוכר נתפס על השיפוד/מקל.

• הוסף לסימניות
ומי שרוצה יש יוטיוב סרטון הדגמה לשימוש

• הוסף לסימניות
וזה גם מכשיר די חלש...
מתקלקל די מהר - מנסיון של 2 כבר... (היה שווה לנו לקנות לפסח - כי הילדים כ"כ נהנים מזה...)

• הוסף לסימניות
ראיתי מישהוא שעשה ידני בחינם
לוקחים חצי פחית, עושים בה חורים, מחברים עם בורג ארוך למקדחה כשהצד הפתוח לכיוון המקדחה, מכניסים סוכר לפחית ומפעילים את המקדחה מעל סיר שעומד על האש.
דורש זהירות מירבית השוליים של הפחית קטלניות כשהם מסתובבות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה