דרוש מידע מכונת תפירה, מה מומלץ ואיפה לרכוש?

• פותח הנושא A.M
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בוקר טוב ושבוע טוב,
רציתי לקנות לאשתי מתנה - מכונת תפירה,
אני מאוד אודה למי שיוכל לעזור לי בזה,
מה מומלץ לרכוש, ואיפה לרכוש? (באיזור ב"ב, פ"ת)
האם גם רוכשים את המכונה עם ארון מיוחד?

שוב, המון תודה לעוזרי ם/ת !!!!

• הוסף לסימניות
המכונות הכי טובות הן של ברנינה, כמובן שהמחירים בהתאם.
אני יודעת על אחד שמוכר אותן ברבי עקיבא 31, אמין.
יש עוד חנות ברבי עקיבא 91- לא מכירה.

• הוסף לסימניות
מה הטווח מחירים??

אני מחפש משהו ביתי.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ברנינה מעולה, אבל צריך 5,000 ש"ח לפחות ואפילו יותר
לברנט אל תתקרב.
אם אתה מחפש באזור ה-2000 אז לך על הינומה יש 2 דגמים בטווח המחיר הזה ינומה 1030 כ-2,000 ש"ח, וינומה 1040 שהיא כ-2500 ש"ח.

אם אשתך תופרת הרבה ויש מקום בבית אולי כדאי ללכת על תעשייתית, אם יש לאשתך גישה והבנה למכונה והיא תוכל להכיר אותה לבד, תוכל להזמין מאמאזון בארה"ב עם שילוח דרך USHOP, הנה דוגמא למכונה באמאזון
https://www.amazon.com/Brother-Feat...2-spons&keywords=brother+sewing+machine&psc=1

וזה חישוב העלויות ב-USHOP

https://www.ushops.co.il/calculator.php#amazon

שים לב שניתן להכניס קישור לאמאזון והם עורכים חישוב מידי והתוצאה היא מחיר המכונה כולל שילוח

שים לב שאם אתה קונה בחול, אתה חייב לקנות שנאי להמרת המתח מ-110 ל-220

חנויות מומלצות באזורים שציינת
פרקש 052-7605621
ברנדווינהנדלר תחפש בגוגל

שניהם מביאים את המכונה אליך הביתה ומדריכים אותך על המכונה (אצל פרקש מגיעה מדריכה)

• הוסף לסימניות
משהו בסביבות ה1000 שקל כדאי??? או שכמו שאמרתם בסביבות ה2000 שקל?
אני אסביר, אשתי לא תופרת הרבה. אבל היא אוהבת לתפור.
אני רוצה לקנות לה מתנה ליום הנישואין שלנו שנה....

עוד שאלה - האם קונים ביחד עם המכונה ארון מתאים לזה?

• הוסף לסימניות
לי יש ינומה 1030 עלה 1850
יש דגם אחד פחות שעולה 1500

אנחנו גם משתמשים שימוש ביתי וממליצים מאד!!

• הוסף לסימניות
לא קונים ארון מתאים ביחד, היום זה לא הולך, אבל המכונות של היום מאד קלות, כ-6 ק"ג, ולא כמו אלו של פעם. אפשר לאחסן בארון ולהוציא כשצריך.
לגבי הדגם הזול יותר לא הייתי ממליצה כי המנוע שלו מאד איטי.

• הוסף לסימניות
אם מתאים- אולי תקנה ביד 2 יש מכונות של ברנינה באזור 2000 מכונות ממש חדישות ושוות,

• הוסף לסימניות
גם לי ולאחותי יש של ינומה
מעולות!!!!
דגם 1030 נראה לי
קנינו אצל פרקש
מאד ידוע ואמיןןןןן
וזוללללל
עם אחריות מלאה
מגיע עד הבית
0527605621

• הוסף לסימניות
אוקי. תודה רבה לכל מי שהגיב.
עזרתם מאוד!!!
שוב, תודה!

• הוסף לסימניות
אל תקנה תעשייתית - אם אתה לא בטוח שהיא יודעת להשתמש בזה.
מכונת תפירה - זאת השקעה לשנים ארוכות
שווה לשלם - כדי להנות מהמכונה לאורך שנים.
יש לי ברנינה ממוחשבת, וב"ה מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
בסביבות 2000 שקל איזה דגם כדאי לקנות?

• הוסף לסימניות
אני - אם הייתה לי אפשרות- ברנינה!!! ביד2 יש שם מעולות!!!
(ההבדל בינהם כמו פג'ו ולנד רובר)

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על פרקש
הם ידעו להתאים לך מכונה בהתאם לצורך והתקציב

• הוסף לסימניות
הכי טוב ברנינה אבל לא דיגיטלית אלא ידנית.... לא מתקלקלות ותיקון לא יקר... פצצה של מכונה בקשתי מחמותי לארוסין במקום שעון זהב ולא מתחרטת לרגע על אף שאיני תופרת הרבה אבל זה נכס לכל החיים....

• הוסף לסימניות
לי יש ברנט מבית ברנינה-מצוין!
יצא 200 אירו רכשו לי באירופה (אין לי לינק לצערי)
אם יש לכם דרך להשיג שם, תרכשו דרך אמזון וכאלו במחירים טובים.

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה בחום על ברנינה, קניתי קצת אחרי החתונה עלה בערך 5000 ש"ח. וכמו שכתבו למעלה, זה נכס בבית למרות שאני לא תופרת בקביעות.
אם יש לקנות יד 2 במחיר כזה, שווה ביותר, הדגם שיש לי הוא activa 135s למרות שבטח היום יש דגמים הרבה יותר מתקדמים כי זה מלפני יותר מעשור.

לפני כשנתיים ביררתי על מכונת תפירה בשביל מישהו אחר, והרבה המליצו לי בחום על הינומה 1030.

הרבה הצלחה!
איזה כיף לאישה שאוהבת לתפור לקבל כזו מתנה, רק אזהרה! אל תניח על היום הראשון ערימת תיקונים ליד המכונה, כי זה עלול להוציא את הטעם מהמתנה המקסימה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה