דרוש מידע מכונת תפירה מעלי אקספרס

• הוסף לסימניות
בעיקרון אפשר להאריך את החוט (אבל לא לכולם זה קל)
אני אישית חיברתי במקום דוושה, שנאי וכיוונתי אותו למתח המתאים
את הבטריות הוצאתי וחיברתי את המגעים של הפלוס והמינוס באלכסון עם חוט/נייר כסף
וככה המכונה תמיד עבדה כשהייתה על ON וגם אני לא הסתבכתי עם בטריות
כשרציתי שהיא תפסיק לחצתי על OFF
תודה!
ננסה לשאול את בעלי
ויש לך מושג אם אפשר לעשות במכונה תפר לכיוון ההפוך?

• הוסף לסימניות
מה זה תפר הפוך?
כשמתחילים ומביימים תפר אז אמורים לעשות כזה רוורס בתפר עם המכונה כדי שלא ייפרם
בדר"כ יש כפתור על המכונות שמחזיקים אותו ואז המכונה מתחילה לפתור לכיוון השני פשוט
זכור לי שפעם קודמת שבדקתי את המכונה הצלחתי לעשות את זה עכשיו אני לא מצליחה משום מה

• הוסף לסימניות
כשמתחילים ומביימים תפר אז אמורים לעשות כזה רוורס בתפר עם המכונה כדי שלא ייפרם
בדר"כ יש כפתור על המכונות שמחזיקים אותו ואז המכונה מתחילה לפתור לכיוון השני פשוט
זכור לי שפעם קודמת שבדקתי את המכונה הצלחתי לעשות את זה עכשיו אני לא מצליחה משום מה
יש מהצד השני של המכונה לחצן (לא רואים אותו בתמונה) שכשמרימים אותו הבגד פחות תפוס ע"י המכונה ואז מזיזים את הבגד אחורה וקדימה תוך כדי תפירה

1675927768528.png

• הוסף לסימניות
בקשר למכונה הנ''ל
מי יודע איך מוציאים את סליל החוט החיצוני ממקומו בשביל להחליפו בסליל אחר..
תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
אפשר ממש לעשות תיקונים לבגדים עם המכונה הזאת? ממליצות?
מכפלת, הצרה.. ודברים פשוטים?

• הוסף לסימניות
אין לי אותה הרבה זמן בכלל אבל קניתי מהמלצה של מישהי פה בפורום
לא נראה לי שיש בה פונקציות אבל סבבה בשבילי
זה לא עכשיו מכונה שמיועדת לתופרת זה רק לתיקונים ולתחפושות
יש לך הוראות בעברית?
את יודעת אם אפשר לסובב חוטי על הסליל?

• הוסף לסימניות
כל הבעיות שרשמו כאן על החוט שלא עולה/ תפר רופף/ המכונה לא תופרת בכלל וכד'
הכל כנראה בגלל השחלה לא נכונה
צריך לקרוא בעיון את ההוראות (אפשר להעזר במישהו דובר אנגלית או גוגל תרגום)
אם החוט מושחל טוב זה תופר טוב
לגבי החוט מלמטה, גם יש הוראות איך להעלות אותו
אני קניתי את זאת-
גם טובה מאוד, אבל כל המכונות האלו טובות למיש צריכה מכונה לתיקונים ביתיים, מידי פעם, לא לתופרת מקצועית שמשתמשת הרבה במכונה
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה