מכירה מיוחדת לכלות-מישהי מכירה?

• פותח הנושא gg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
[FONT=&quot]יש לי חברה –כלה בת 28 שאינה מרובת אמצעים[/FONT]
[FONT=&quot]היא סיפרה לי שלאחרונה יש איזשהוא טרנד בין החנויות לעשות מכירה מיוחדת לכלות ולמשפחתן בהנחות מאד משמעותיות(40%-50%) אך ליום ושעות מאד מוגבלים כך שלא יצא לה להספיק אותם...[/FONT]
[FONT=&quot]האם מישהי יודעת על חנויות/מכירות (עדיפות לאיזור בני ברק) שעושות הנחות מיוחדות לכלות בימים הקרובים?[/FONT]
[FONT=&quot]אשמח מאד לכל מידע[/FONT]

• הוסף לסימניות
ידוע לי שאפשר להתעדכן במכירות הנ"ל דרך ארגון כלולות

• הוסף לסימניות
horizons

ראיתי עכשיו ביתד מודעה של הוריזונס (וסרמן) שהם עושים מכירה מיוחדת לכלות ולמשפחתן(קרבה מדרגה ראשונה)
היום 16:30-19:30
כל החנות ב40% הנחה
הרב כהנמן (השומר) 48 במרתף

שווה בהחלט לבדוק!

• הוסף לסימניות
עוד רעיון?

• הוסף לסימניות
אם תרצי, נא שלחי לי מייל באישי ואעביר לך רשימת גמ"חים העשויים לסייע לאותה כלה.

כמו"כ ממליצה מאד לפנות לכלולות, טל' 03-6787980 או 03-6192429

• הוסף לסימניות
יש גמח שווה של חלוקים טובים במחירי עלות- אישה מיוחדת ובעלת חסד, מזל כהן, ברחוב טבריה 1 ב"ב טלפון- 035795601
היא גם יכולה לארגן חדר שינה -ריהוט כולל הכל במחיר זול במיוחד.

יש אחת שמרכזת רשימה של גמחים, אך זה מותנה במחיר השכרת שמלת כלה- עד 2000 ולא יותר. שרה אדלשטיין- 036180275

בירושלים יש גמח שנותנים בגדים לכלה בבית וגן- פוברסקי 02-6415997, שמעתי שמדובר בדברים איכותיים ומושקעים ממיטב החנויות.

• הוסף לסימניות
כתובות...

יש ארגון בשם "נחת" דומה לכלולות.
יש מכירת חלוקים של אורדמן ועוד ב120 ש"ח (לפני שנתיים) ברח' אבני נזר (אני חושבת שמס' 4) בבני ברק. יש שעות וימים מסויימים.
אם זה מעניין אתכם אני יכולה לנסות לברר קצת יותר פרטים.
ועל המכירה בבית וגן שמעתי שיש שם דברים יפים ואיכותיים ביותר ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה