מידע שימושי מכירה פאנית תותחית בבני ברק?

היי אני גרה באיזור ויזניץ ובנתיים מקבלת עוד!
חוי בריזל 0534122114

וואו פניני היא אחת האלופות!!
יש לה סרוקים מהממים שמחזיקים יפה משדרג את הפאה בטירוף היא לא עוזבת אותך עד שאת מרוצה מהסירוק.
שירות מעל ומעבר! ממליצה בחום אני אישית באה מרחוק אליה.
אגב היא עברה עכשיו לרחוב החשמונאים

הזוי לחלוטין אני יודעתת
אבל בכל זאת
מחפשת פאנית שעדין תוכל לקבל לי את הפאה
רק לסירוק לא לחפיפה..
דחוףףף
יש מישהי????

אני מכירה שושי טיקוצקי (לא רחלי) שמעתי מכמה שמאד מאד מרוצים ממנה ושהיא מסרקת ממש יפה!
ויש אחת חני ביכלר - אני אישית ממש אוהבת אותה - אני חושבת שעליה נאמר ידי זהב!! ידיים עדינות ורכות שמוציאות תוצר מושלם!!! (היא היתה עובדת אצל מירי לרנר כיום נראה לי עצמאית)
למשהי יש את המספר של חני ביכלר?

יש למשהי את המספר טלפון של הפאנית רוחי הורביץ?
יעזור לי מאוד

היי, אני עושה אירוע מחר, סירקתי את הפאה אצל הפאנית הקבועה שלי והיא לא עשתה לי את זה כמו שרציתי (לא הבינה אותי נכון)
מישהי מכירה פאנית בבני ברק שיכולה לסרק את הפאה על הראש שלי היום (מוצ"ש)?
דחוף דחוף דחוף!

יש את שרי וועג האלופה!!!!
היא ברחוב כהנמן 163 (לא בטוחה...)
0504170145
היא מהממת! ויש לה שירות מושלםםםם!!
ממליצה בחום!

מחפשת מידע על פאנית שעושה פאות ייבוש טבעי במחיר טוב, שיער איכותי שנראה מצוין אחרי חפיפה ביתית.
אשמח לשמוע רק על פאניות בבני ברק- ורק מניסיון- אודה מאד לעזרה!

אסתי קלאר מתמחה ומיצרת פאות ביבוש טבעי
אלופה בצביעה ובהכרות עם סוגי השער השונים
(ללחוצות שאלתי אותה בעבר אם אני יכולה לפרסם כששואלים )

יש פאנית מדהימה שמתמחה ביבוש טבעי מדהים
אני שלחת אליה כבר שנים פשוט מרוצה
ולא לוקחת יקר בבני ברק
שיפי רוזנבוים 0583253716 אני מאוד ממליצה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה