עזרה מכירה שכונתית של מטרנה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אשכול זה עודכן לאחרונה לפני כחצי שנה - מה יצא מזה?

האם יש מכירות כאלו ובאלו ערים?

והאם מחפשים אנשים שיפתחו במקומות נוספים?

תודה
כן גם אני אשמח לדעת

• הוסף לסימניות
לנו יעצו להמשיך עם שלב 1 גם בגיל יותר גדול [כי היו בעיות בעיכול].

• הוסף לסימניות
לידיעתכם עדיף לתת שלב 1 תמיד
כי זה הכי הרבה ויטמנים והכי הרבה פיקוח

• הוסף לסימניות
יש לי מטרנה מהדרין שלב אחד סגור אשמח למכור למי שצריכה ב-30 ש"ח בחנויות נמכר ב-50 ש"ח
אין לי מה לעשות אם זה זה לא היה טוב לבייבי עברתי לסימילאק וסתם חבל שזה עומד אצלי
מי שרוצה שתכתוב

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לקנות כמויות במזומן לצורך מכירה זולה
מי שיודע אשמח מאיפה ניתן להשיג אשמח לפרטים

• הוסף לסימניות
יש לי מטרנה מהדרין שלב אחד סגור אשמח למכור למי שצריכה ב-30 ש"ח בחנויות נמכר ב-50 ש"ח
אין לי מה לעשות אם זה זה לא היה טוב לבייבי עברתי לסימילאק וסתם חבל שזה עומד אצלי
מי שרוצה שתכתוב
עדיין לא נמכר מי שמעוניינת שתכתוב לי

• הוסף לסימניות
מי שרוצה שתכתוב
רלוונטי?
איפה בארץ?

• הוסף לסימניות
המכירה התקיימה בטלזסטון. נמכר ב 30 שח למטרנה במשך תקופה ממושכת.
בגלל חוסר ביקוש (ברמה מסויימת) המכירה נסגרה
על 'חוסר ביקוש' במטרנה לא שמעתי מעולם

אם יש דרך להחיות את זה בירושלים, אני ישמח לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה