מכירות תוכניות, הופעות והצגות לנשים? צריכה את עזרתכן!

• הוסף לסימניות
בשמחה.. מנסיון של הרבה שנים לפחות שמישהו יהנה.. :)

• הוסף לסימניות
טובי ברון - סוחפת, ותביא לך גם המון קהל. (יש לה מגוון תוכניות)

בקשר לכנריות, אז ככה, אנחנו גם שמענו עליהם גדולות ונצורות, והבאנו אותם לערב הורים בביה"ס, לא הבאנו את כל ההרכב כי יוצא מאוד יקר, בסביבות ה20 אלף לכ30 כנריות, ביקשנו להוזיל את המחיר אז היא הציע לבוא רק עם חלק מהכנריות (בערך 8, נדמה לי) ושילמנו כ3,000 ש"ח, שזה כבר גם כולל הסעות.
אבל מה, ממש ממש לא נרשמה התלהבות רצינית בקהל, רק חלק קטן שמאוד מבין במוזיקה ובכינורים בפרט, נהנו והתלהבו עד השמים, כל השאר פשוט פיטפטו או הלכו הביתה לפני הסוף.
גילוי נאות: אני מאוד מאוד מאוד נהניתי!!

• הוסף לסימניות
ועוד משהו:
מאוד כדאי לכם להשקיע במקהלה קטנה אבל מרשימה ע"י בנות הסמינר, אפשר לעשות אפילו עם 3 בנות משהו יפה (ע"ע הופעות של טלי אברהמי ש3 בנות שרות), אבל זה מצריך השקעה כספית רצינית, חייבים להביא מישהי מאוד מקצועית, ולהקליט הכל הכל באולפן, להשקיע בתלבושות, הגברה, ותאורה.
לפי דעתי, אם אתם מעוניינים לפרסם את הסמינר, זה הכי ייצג אתכם.

• הוסף לסימניות
השאלה של מי ראית, אני ראיתי אפילו חלק יותר קטן, הזמרת היתה מדהימה וכו' הקהל היה מרותק.
כ"כ ממליצה מאוד על טובי ברון.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה מאוד תלוי מיהו קהל היעד- גרפיקס- אתם יסודי או סמינר?
ליטאי? חסידי? עממי? אקסלוסיבי? מאוד מאוד תלוי. טובי ברון זה סגנון שונה לחלוטין. השאלה היא אם היא רוצה להביא את כל השכונה או אוכלוסיה מוגדרת, מכובדת יותר.

• הוסף לסימניות
ברור שלא אפרסם כאן את שמה, כן?

• הוסף לסימניות
אנחנו יסודי, ליטאי וחסידי.
לא נראה לי שהיא צריכה קהל מכובד, היא אמרה שהיא רוצה פשוט למלאות אולם!

• הוסף לסימניות
ליסודי לא הייתי מביאה כזה דבר בשום אופן. זה ממש לא מתאים.

והיא כן רוצה ליצור רושם רציני ומכובד אז צריכה להיות תכנית בהתאם. לא להביא את כל ליצניות השכונה לערב בילוי ופיצוץ מסטיקים.

• הוסף לסימניות
יש לי מה לאמר לך עדן אבל לא כדאי כאן. אם את רוצה- באישי או במייל..

• הוסף לסימניות
תודה לכולן אבל אשמח לעוד המלצות על תוכניות ספציפיות שיתאימו כהופעה רצינית שמביא סמינר ומצד שני יהיה מספיק מושך לבוא ומעניין ויפה בשביל לדבר על זה אחרי...
וכמובן שצריך להתאים לקהל יעד של בנות תיכון וסמינר וכן נשים בכל הגילאים.

יצא לך לראות הופעה/תוכנית רצינית שהשאירה עלייך רושם ואת חושבת שתתאים?
נשמח אם תשתפי אותנו.

ואפרתה, אשמח לשמוע מה יש לך להגיד במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה.

• הוסף לסימניות
מסכימה עם הדברים של אפרתה
גם הומור לא ברור שכדאי לך להביא עם את מנסה לשדר מכובדות וסטייל
זה סוג ערב אחר
שיחה של חיה הרצברג- מדהים!
הכנריות היו אצלינו בהרכב של 9 ועלו 4000
היה יפה מאד, אפילו מאד מאד
אבל שרדנו. לא בטוחה ששווה 4000

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה, לא ממש הבנתי-

אתם מחפשות לייבא תוכנית? או מחפשו תוכנית מוכנה שהבנות שלכם תופענה???

הרצאה, כנריות וכל מה שהעלו פה- זה תוכנית מיובאת..
ואם אתם מחפשים תוכנית שהבנות שלכם תענה- זה לא נראה לי הכיוון...

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים תוכנית מיובאת, אבל נראה שכולן כאן מקיימות את האמרה של "אשרי יושבי ביתך"... :)

נשמח מאוד מאוד להמלצות נוספות.

• הוסף לסימניות
כנראה לא ראית את ההפקה האחרונה שלה ביריד של " המודיע". הופעה של 4 אחיות כנריות מקצועיות עם זמרת. הן היו מסמר הערב. זה משהו באזור ה-2,500. יש לה המון סוגי הרכבים במחירים שונים. המחיר המפונטז שדברת עליו כנראה מדובר על להקת ענק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVORA 99;1118310:
כנראה לא ראית את ההפקה האחרונה שלה ביריד של " המודיע". הופעה של 4 אחיות כנריות מקצועיות עם זמרת. הן היו מסמר הערב. זה משהו באזור ה-2,500. יש לה המון סוגי הרכבים במחירים שונים. המחיר המפונטז שדברת עליו כנראה מדובר על להקת ענק.

הפונט והגודל לא משכנעים...:)

אם כי אני ראיתי הופעה שלהן בבית שמש בהרכב יחסית מורחב והיה מאד מאד יפה.

• הוסף לסימניות
הכנריות הקטנות-הופעה מרגשת ומיוחדת במינה!
יצא לי לראות אותן בכמה סוגי הרכבים ובכל פעם נהניתי יותר מהפעם הקודמת
שווה! שווה! שווה!

• הוסף לסימניות
יש תכנית חדשה מדהימה!!!

שילוב הצגה וקטעי מסך בדרך הומוריסטית

תכנית אומנותית ומרתקת עם מסרים חזקים!

פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
תנסי לדבר עם לאה לנדא מורה בסמינר החדש בירושלים יש לה כמה תוכניות שכבר נעשו והאמת מה שתעשה מובטח לך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה