כללי מכירים אות "דפוס" מתאימה לתרגול כתיבה?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת אות מתאימה שאפשר יהיה להשתמש בה לעבודות של בנות בגיל גן חובה.
האות צריכה להיות הכי קרובה לאות האמיתית אותה הן תלמדנה לכתוב. כמובן, עם דגש לכך שה-י' תהיה כתובה בצורה מלאה ולא רק עם קו אחד וכנ"ל ו', וכן ט' נורמלית וש' נכונה .
האם ידוע לכם על פונט כזה של פונטביט?
תודה!

• הוסף לסימניות
האם הכוונה לפרנקרהיל?

• הוסף לסימניות
יש פונט מקוקו כזה השתמשתי איתו לתרגול לבן שלי לפני כיתה א
פונטביט - שרה נמה

מצ"ב צילום מסך מהקובץ שבניתי לו..

קבצים מצורפים

• Untitled-2-01.png
    KB 12 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יש גם את פונט כיתה א' של מסטרפונט נראה לי.
גם אותו יש קו שלם, מקווקו וחלול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1365558:
האם הכוונה לפרנקרהיל?

לא נראה לי.
המטרה שהילדות תלמדנה מזה להעתיק את השם שלהן, וזה צריך להיות כמה שיותר קרוב לאותיות שלומדים אח"כ לכתוב בדפוס.
העיצוב של הפרנקרהיל ודומיו הוא קצת מורכב בשלב הזה, ויכול לשבש את צורת הכתיבה העתידית.

אשמח לשמוע ממי שיש לו מידע או נתקל במשהו מתאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1365564:
יש פונט מקוקו כזה השתמשתי איתו לתרגול לבן שלי לפני כיתה א
פונטביט - שרה נמה

האם הפונט הזה מקובל לתרגול?
כלומר האם זו באמת צורת הכתיבה , או שגם כאן האותיות 'מעוצבות' קצת יותר?

אני שואלת כי אני חושבת לגבי הכדאיות לרכוש את הפונט הזה, אם הוא בא באמת לידי שימוש בעבודות לגן וכיתה א'. כרגע העבודה שאני מכינה היא לא ממש שווה רכישת פונט, היא משהו קטנצ'יק ממש, אבל אם זה פונט שמקובל לשימוש, יהיה שווה לי לרכוש אותו.
אודה ליודעים ומסייעים!

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לרכוש?
יש לך חבילה פתוחה או שאת צריכה לקנות אותו יחיד שאז המחיר אחרת לגמרי ועל זה באמת את צריכה לחשוב..

אני הדפסתי את זה לגננת של הבן שלי את כל האותיות והמספרים והם השתמשו בזה, לא יודעת במה כולם משתמשים.

• הוסף לסימניות
בפונט כיתה א' השתמשתי בספר לימוד קריאה וכתיבה לכיתות א'.
אם זה משנה לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1365644:
מה הכוונה לרכוש?
יש לך חבילה פתוחה או שאת צריכה לקנות אותו יחיד שאז המחיר אחרת לגמרי ועל זה באמת את צריכה לחשוב..

אני הדפסתי את זה לגננת של הבן שלי את כל האותיות והמספרים והם השתמשו בזה, לא יודעת במה כולם משתמשים.

יש לי חבילה פתוחה, אבל הרבה מה לרכוש...
אני רוצה לרכוש פונטים שימושיים ולא משהו שיעזור לי עכשיו לכרטיס בודד עם שתי מילים ואח"כ לא ישמש אותי עוד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1365650:
בפונט כיתה א' השתמשתי בספר לימוד קריאה וכתיבה לכיתות א'.
אם זה משנה לך.

את יכולה להעלות לי את דוגמת הפונט לפה? אין לי גישה למאסטרפונט.
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1365665:
את יכולה להעלות לי את דוגמת הפונט לפה? אין לי גישה למאסטרפונט.
תודה.

אני לא מוצאת אותו שם, ומה שעבדתי עליו היה בעבודה שהייתי, כך שאין לי אפשרות להעלות קובץ לדוגמא.

• הוסף לסימניות
יש את הפונט כתה א' בפונטייפ "טען משקלים נוספים" 'כתה א' מקווקו'
כתה ב' "פונט כתב" ג"כ מקווקו
מתאים מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה