דרוש מידע מכירים את החברה "בקרה משכנתאות"

• הוסף לסימניות
הם הציעו לי מיחזור
השאלה אם אפשר לסמוך עליהם?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
הם הציעו לי מיחזור
השאלה אם אפשר לסמוך עליהם?
קיבלת בסוף שירות מהם ?
אשמח למידע מאלו שקיבלו מהם שירות האם הם אמינים או לא
חשוב לי ביותרררר

הסתכלתי בביקורות שיש עליהם באינטרנט משהו מוזר לי מאוד חלק שדירגו נמוך תגובת הבעלים : לא מצאנו אותך כלקוח בחברתנו נשמח לדעת למה דירגת נמוך...
1709016499362.png

אשמח באמת לדעת
תודה
1709016813183.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אשמח למידע מי שקיבל מהם שיורות ולא רוצה לפרסם בציבור אשמח לקבל מידע למייל s4037302 gmail.com

חשוב לי מאוד

• הוסף לסימניות
הקפצה של האשכול
מומלץ להתרחק!
התקשרו לאחי עם הצעות הזויות, נכונות להגיע אליו עד הבית לשבת ברכב לחתום.....
התנהלות מסוכנת שמדליקה מאתיים נורות אדומות

• הוסף לסימניות
מקפיצה את האשכול, יש למישהי מידע על "בקרה יעוץ משכנתאות", אני אחרי פגישת זום איתם שאומרים שהם יכולים להוריד מעל 120000 שח.
הגיוני?
מישהו מכיר אותם ויכול לתת לי חוות דעת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה