נטסמארט או נסטפארק?
אז מה ההבדל בעצם?זה נטספארק בעצם...![]()
פתרונות מותאמים אישית - נטסמארט - מרחב חכם ובטוח
הגנה מושלמת בשבילכם? זה נטסמארט. נטסמארט מעניקה לכם סינון מתקדם בהתאמה אישית, על מנת שתוכלו להמשיך לגלוש באתרים והאפליקציות הנצרכים לכם, אך לחסום ולסנן את התכנים שאין ברצונכם להיחשף עליהם, באופן גמיש הנתון לבחירתכם.מכיוון שנטסמארט אינה מפוקחת על ידי גורם רבני, השליטה כולה בידכם בלבד, תוכלו לחסום...netsmart.co.il
יכולה לפרט יותר?לי יש ואני ממש מרוצה
אני לא יודעאז מה ההבדל בעצם?
אם ידוע לי נכון נטספארק זה על פלאפון ונטסמארט זה על מחשבים, אם מישהו יודע אחרת....אז מה ההבדל בעצם?
יכולה לפרט יותר?
איך השירות, נתקעת בדברים שאת צריכה ואין?
איך אני מתקינה לנסיון?את יכולה להתקין נסיון חודש בחינם
ותראי אם זה מתאים לך
זה מה שעשיתי בהתחלה
אבל שימי לב שזה פחות מסונן מנטפרי
קרה הרבה פעמים שיש תמונות שהם לא הצליחו לחסום
סה"כ זה מאד נח כי את יכולה לבחור בדיוק את הסינון שמתאים לך
(אני ספציפית עם נטפרי, בשבילי זה לא היה מספיק...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים