עזרה מכירים את הקהילה החרדית בעיר וינה?

• הוסף לסימניות
יש לכם אולי מושג איפה הם עורכים את החתונות שלהם? יש להם שם בכלל אולם שמחות גדול?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש חתונות שם
אבל לא יודעת להגיד פרטים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו?
מישהי?

• הוסף לסימניות
באחד מבתי המלון שבעיר - הילטון למשל. מביאים קייטרינג ומחיצות וכל מה שצריך.

• הוסף לסימניות
ואת החופה איפה עושים? מכירים מישהו שערך שם חתונה בשנים האחרונות?

• הוסף לסימניות
אני מכירה משהי חרדית בקהילה שם. אם תרצי, אביא לך את כתובת המייל שלה, ותשאלי אותה.

• הוסף לסימניות
תעתיקי לך, ואערוך ההודעה ברגע שתגידי לי שהעתקת.
ותוך כמה דק' אכתוב לה מייל מקדים, שיסביר את הפניה שלך

• הוסף לסימניות
מחמם את הלב שיש כאן אנשים טובים.

• הוסף לסימניות
אני מכיר אחד מרבני העיר שם.
אבל הרבה זמן לא היה לי קשר אתו. אולי הוא מאוד עסוק.

• הוסף לסימניות
שלחתי לו מיייל.
כאמור לאחרונה לא הרבה הגיב למיילים ממני, בא נחכה ונראה.

• הוסף לסימניות
באתר של בית חבד, יש טל ומייל והם זמינים
יכולה לנסות גם מולם, בטח הם יודעים מה נהוג שם

• הוסף לסימניות
תגובה מאחד מרבני המקום:

It really depends at what time of the year, how large the event should be and also what the budget is. You can give them my number! Over the phone I might be able to advise them better.
With kindest regards,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה