מכירים את התופעה?

• הוסף לסימניות
האור כבוי בחדר, ופתאום הבזק כזה של אור במנורה- כאילו המנורה נדלקת לשבריר שניה‬.
‫וזה יכול לקרות גם יותר מפעם אחת לאו דווקא ברצף. ולאו דווקא בסמיכות לזמן הכיבוי.

מכירים את התופעה?
מה יכולה להיות הסיבה לכזה דבר?

• הוסף לסימניות
T5?
לא הייתי דואג. כנראה ריאקציות של הגז ומטענים חשמלים שנותרו בתוך הנורה.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג איך קוראים לנורה.
זו נורה ספרלית כזו, 48W, חסכונית בחשמל.
(T5 זה לא פלורסנט?)

• הוסף לסימניות
זה נראלי סוג של הפסקת חשמל כזו לשניה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י show production;1169990:
זה נראלי סוג של הפסקת חשמל כזו לשניה..

לא שמת לב לשאלה.:rolleyes:
נפילות מתח כולנו מכירים...
השאלה היא על שהחשמל לא מפסיק לשניה לא נדלק לשניה.

• הוסף לסימניות
אני מכיר את זה מהT5.
אבל הרעיון הוא אותו רעיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BomDigi;1169988:
אין לי מושג איך קוראים לנורה.
זו נורה ספרלית כזו, 48W, חסכונית בחשמל.
(T5 זה לא פלורסנט?)
קורה לי גם באותו סוג נורה.
כל פעם אני בטוחה שזה הזיות.. :)

• הוסף לסימניות
מבדיקה שערכתי בעבר (אולי אני לא מדייק בפרטים. זה היה מזמן. אבל הרעיון ברור)
מדובר על 'פשלה' (קטנה אמנם) ביצור של הצ'וק שבתוך הנורה. זה קורה על פי רוב בנורות EL כמו שהכותבת תיארה, נורה חסכונית.
מה שקורה זה שגם אחרי שמנתקים את הזרם, נותר בצ'וק (החלק העליון של המנורה) זרם חשמל, שמשום מה (פשלה) הוא לא מתרוקן והוא זורק מדי פעם את החשמל אל המנורה.
למעשה, אין מה לחשוש, אבל אני חששתי והחלפתי את הנורה. (ע"פ רוב מדובר על חברות זולות יחסית).

• הוסף לסימניות
זה קרה לנו גם בעבר בחדר ממד,
הייתי בטוחה שאני הוזה..

• הוסף לסימניות
בעל חנות אמר לי שזה מפלאפון, רק שזה לא מסתדר לי כי זה קורה גם בשבת כשהפלאפונים מכובים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה