כללי מכירים את זה שלא מצליחים לקדם רעיון?

• הוסף לסימניות
אני לא מגיע לשום רעיון מה לעשות עם המודעה הזו.
זה לא מוצא חן בעיני ואני לא יודע מה להוסיף או להסיר?!

גם מה דעתכם על הלוגו?
וגם אם למישהוא יש תמונה איכותית של טורי מדפים?
(מדובר בסופרמרקט קטן שאני רוצה לשווק בצורה גדולה)

נעזרתי בתמונות מהגלריה, הרבה תודות!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 656.4 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
קודם כל - ה-ש' של ה"שפע" בלוגו הפוכה (רואים אותה ישרה ב"משלוחים") וזה מאוד מפריע בעין.
לגבי הצבע הצהוב - אולי להוסיף 5-10% מגנטה.

רעיון לדוגמא 1:
אם תשים את בקבוקי השתיה יותר באמצע (לא ממש באמצע) ותוריד את הצורה האדומה ששמת זה כבר יראה יותר טוב, אבל לדעתי כדאי לעשות באלכסון בתוך ריבוע מעוגל עם מסגרת קוקוים או משהו כזה את "משלוחים חינם וכו'".
להקטין את כל קטע המדפים והמוצרים שיצור מסגרת צהובה מסביב, להגדיל את הלוגו ואולי סלוגן אחר במקום "שווה לבוא גם מרחוק" יעשה עבודת שיווק טובה יותר.
במסגרת הצהובה שלמטה לשים שורה עם הכתובת והטלפון.

רעיון לדוגמא 2:
לשים את הלוגו במרכז המודעה בענק באלכסון עם מסגרת לא מעובדת (שכאילו חתמו את זה על הדף), ולעשות סלוגן החלטי: "החלטנו. קונים בשפע הגבעה" או משהו שמבטא החלטיות. לשים למטה את הפרטים ובצד את עניין המשלוחים. עדיף לעשות את הרעיון על רקע לבן ולהכניס נגיעות של צהוב (בטקסטים למשל). אפשר לעשות את המודעה כאילו יש רקע צהוב ועליו מונח דף לבן שעליו חתום שם המקום או להוסיף עגלת קניות במידה ומשאירים את זה ללא הדף.
מקווה שעזרתי...

• הוסף לסימניות
הלוגו נראה יוצא מהכלל אולי לצמצם רווח בין השורות.
קבל תמונות

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 404.2 · צפיות: 7
  • 83769.jpg
    KB 363.6 · צפיות: 6
  • 83769.jpg
    KB 347.8 · צפיות: 7
  • 83769.jpg
    KB 500.8 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
סאן דיי תביא לי את האימייל שלך אני רוצה לשלוח לך משו אולי זה יביא לך רעיון

• הוסף לסימניות
הצלחתי לשפר קצת את המודעה

תודה על עזרתכם !

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 640 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
הייתי מחליפה ת' כתב יד לכתב שנראה יותר מקצועי

• הוסף לסימניות
"שרות ללא מתחרים"
"שווה לבוא גם מרחוק"

מילים נדושות, וגם קצת נבובות, מסר לא אחיד.
אולי מספיק "השירות מקצר מרחקים" (חשבתי ע"ז שבריר שניה, תפתֵח את זה בכיוון זה ע"פ כשרונותיך תגיע רחוק יותר).

• הוסף לסימניות
הבס"ד הפוך

ואת הזמנים של הפתיחה תעשה שווה בשווה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה