- הוסף לסימניות
אולי תנסי להסביר קצת רקע למי כן מתאיםאת לא מהתחום, נכון?
כי זה לא זה כל כך
וקשה לי להסביר מה כן.. משאירה לאחרים את העבודה
אולי תנסי להסביר קצת רקע למי כן מתאיםאת לא מהתחום, נכון?
כי זה לא זה כל כך
וקשה לי להסביר מה כן.. משאירה לאחרים את העבודה
לא עניין קשה קל - בלתי נצרך ולא קשורQA קשה יותר? היא תכננה לקחת את זה בתור משהו קטן, רק בשביל מסגרת סמינרית..
מהתחום (פולסטאק) כולל מעבר על קו"ח למשרות שונות (למרות שלא מגייסת בהגדרה)דרך אגב, אתם מהתחום של הפרונטאנד? מגייסים/מגייסות?
למשרת מפתח פרונטאנד.. היית מסתכלת על זה?נורא תלוי משרה
קשה לי לענות על זה
להבנתי, זה התחום שהיא מכירה כרגע בתכנות. זה שהיא נהנית ממנו, לא אומר שזה התחום היחיד שאליו היא תתחבר...שואלת עבור מישהי...
בת שמסיימת כיתה י''ב השנה, וצריכה להחליט על לימוד מקצוע החל משנה הבאה.
היא לומדת כרגע באופן עצמאי פיתוח צד-לקוח (front-end, client side development) ומעונינת לעבוד בזה בהמשך.
מאכזב מאכזב
אבל תיכנות זה לא
היא יכולה ללמוד גרפיקה ובניית אתרים באותה מידה בדיוק
אני חושבת שזה לימודים יותר קלים ונכונים מאשר QA וכל הנלווה
והיא יכולה לבנות באמצע כמה אתרים גם כן....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים