מכירים? דיאטת הניילון הנצמד

• הוסף לסימניות
ככה אני קוראת לה, בכ"א השיטה היא שבתוך לחמניה אחת מקמח מלא, או 2 פרוסות לחם קל, דוחפים את כל מגרת הירקות וכדי שיהיה נעים להחזיק בסנדוויץ', חונקים אותו בתוך ניילון נצמד וככה הפרוסה לא בגובה של 20 ס"מ....:D ואז זה נותן תחושת שובע.

עד עכשיו (בגלל שאני בעבודה) הכנתי 2 סוגים של כריכים, זהו, יצא לי מהאף, יש לכם אולי רעיונות יותר מענינים שטובים עם ירקות?
עד עכשיו הכנתי לחם עם גבינה, חביתה ומלא ירקות.
ולחם עם טונה במים, מיונז ואלף ירקות.

תעזרו לי?

• הוסף לסימניות
גבינה צהובה לייט
ממרח טונה וביצה קשה
מתאים לך בשרי? שימי פרוסת פסטרמה או סטייק אפוי.

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1174905:
גבינה צהובה לייט
ממרח טונה וביצה קשה
מתאים לך בשרי? שימי פרוסת פסטרמה או סטייק אפוי.

חני

טונה, כבר יוצא מהאף:cool:
מחפשת משהו לגיוון אבל עם המון ירקות, ז"א עם פרוט של הירקות, מה מתאים וכו'.
תודה

• הוסף לסימניות
חנקת אותי עם הכותרת :D
אני חושבת שנילון נצמד לפה יותר אטרקטיבי

• הוסף לסימניות
לגבי הלחמניה
את יכולה לעשות סנדויץ בשרי עם פסטרמה
טחינה גם הולכת טוב עם ירקות
אפשר גם להכין קציצות ירקות שטוחות ולדחוף ללחמניה

• הוסף לסימניות
ואני התלהבתי למקרא הכותרת שכמעט והוכיחה פריצת דרך חדשה בעולם ההרזייה - עיטוף הרמטי בניילון נצמד המצמצם את תפיחת השומן בגוף...

מה עם אבוקדו? שקשוקה? ופרוסות פלפלים ונבטוטים. אפשר גם לגוון בתיבול - זעתר, פטרוזיליה, שמיר, בצל - ירוק, עירית...

• הוסף לסימניות
חומוס, גמבה, חסה, בצל סגול, עגניות שרי ומעל הכל רוטב וינגרט

• הוסף לסימניות
אני אוהבת למרוח גבינה + חריסה + גבינה בולגרית (יש 5%) + המון ירקות- עגבניה, מלפפון, חסה, פלפל אדום/צהוב/כתום וכד' + חצילים מטוגנים + זיתים שחורים/ירוקים + בצל סגול (אם אני בבית) ולפעמים גם (אם את אוהבת) פרוסות חצילים חמוצים (האלה שקונים בקופסת שימורים)
בתאבון

• הוסף לסימניות
אנטיפסטי - ירקות קלויים בתנור
חותכים לפרוסות דקות - חציל, קישוא, עגבניה, פלפלים מכל הצבעים (רצועות) בצל (רבעים) בטטה (תורידי אותה אם את רוצה רק ירקות)
טיפה שמן, תבלינים ולתנור (כדאי לערבב מידי פעם)
מורחים על הלחם חומוס, טחינה, גבינה בולגרית או כל ממרח אחר, ושמים את הירקות האפויים. טעים מאד!
כמובן זה מצוין לכשעצמו כתוספת דיאטטית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה