דרוש מידע מכירים הדר גאולה? רוצה כזה אבל זול....

• הוסף לסימניות
בירושלים.
במשפחה שלנו 'הנהגנו' שביום שהבית גמור ושטוף,אכלים ארוחה בשרית טובה בהדר גאולה ודומיה...
עם השנים והילדים הנוספים זה נהיה כבר הוצאה רצינית.
יש רעיון למקום שהוא סגנון כזה (שיש אפשרות לבחור ממגוון של מאכלים, לא סטקייה או גריל בשר)
במחיר שפוי יותר?

• הוסף לסימניות
לפי מה שזה נראה אז בהדר גאולה יותר זול מכולם... [ 38 ש"ח למה עיקרית ושתי תוספות]

• הוסף לסימניות
יש איפה לשבת?
לא משהו סטיילסטי אבל אני חושבת שיש איזו פינת ישיבה.
בכל מקרה, אפשר למצוא מקום לשבת באיזור.
מה זה מחירים נוחים?
מחירים נוחים הכוונה לדוגמא -
רבע עוף 20 ש"ח
שניצל - 15 ש"ח
תוספות בחצי ליטר, מספיק ל 2-3 גילאים 15 ש"ח בערך.
אני חושבת שב27 ש"ח אפשר להגיע לשם למנה יפה וטעימה.
אל תתפסי אותי על השקל.

• הוסף לסימניות
תכפיל ב-6.... לא זול לי
ממליצה לך לנסות את מעדני גאולה
אצלהם זה מרכזי פלוס 2 תוספות אני חושבת 30
אבל את יכולה לקנות המון דברים בקופסאות לבחירתך
ויוצא הרבה יותר זול מהדר גאולה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי, המנות בהדר גאולה מאד גדולות
בתור ילדה קנינו איזה 6 מנות שהספיקו לכל המשפחה (10 נפשות)

• הוסף לסימניות
אם אתם לא סגורים על בשרי - פיצה ירושלים (בסוף החנויות במלכי ישראל, ליד גור הישן) אוכל טעים טעים ומפנק_יש באגטוסט, פוקצות ועוד וכמובן גם פיצה

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
יש המלצה לסטקייה מוצלחת בכשרות מהודרת בירושלים???

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה