מכירים חברות שמספקות אתרים בדמי שכירות בלבד

• הוסף לסימניות
מה היתרונות והחסרונות שלהם?
מי אתם מכירים? ומה יש לכם לומר עליו?

• הוסף לסימניות
WIX - שמעתי שהוא טוב.

אינני יודע בכלל מה היתרון של אתר בשכירות...

• הוסף לסימניות
לכל פלטפורמה היתרונות והחסרונות שלה, לכן יהיה קשה להכליל את wix ואת 2all לדוגמה בנושאים כמו גמישות עיצוב, seo frienly, דומיין יעודי, תמיכה ומחיר....

בגדול בגדול, היתרון ב wix לדוגמה הוא האופן המיידי והנגיש ולבניית ועיצוב אתר חדש.
לכאורה לא צריך איש סיסטם, מתכנת, חברת אחסון, שירותי גיבוי וכ"ו.

אומרים שהבעיותיות הגדולה ב wix היא המגבלה בקידום האתר במנועי חיפוש, עם זאת, ראיתי לא מעט אתרי wix מקודמים יפה.

המגבלות הנוספות שיש לבחון:
שימוש רק בפיצ'רים הקיימים
זמני טעינת אתר (לא ניתן לאחסן במקום אחר)
זמינות התמיכה

• הוסף לסימניות
מה התקציב?
מה הרווח?
לכמה חודשים את מתכננת לשכור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודהלה;1906035:
WIX - שמעתי שהוא טוב.

אינני יודע בכלל מה היתרון של אתר בשכירות...

אפשר קישור?, אני לא מוצאת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rotcoil;1906111:
לכל פלטפורמה היתרונות והחסרונות שלה, לכן יהיה קשה להכליל את wix ואת 2all לדוגמה בנושאים כמו גמישות עיצוב, seo frienly, דומיין יעודי, תמיכה ומחיר....

בגדול בגדול, היתרון ב wix לדוגמה הוא האופן המיידי והנגיש ולבניית ועיצוב אתר חדש.
לכאורה לא צריך איש סיסטם, מתכנת, חברת אחסון, שירותי גיבוי וכ"ו.

אומרים שהבעיותיות הגדולה ב wix היא המגבלה בקידום האתר במנועי חיפוש, עם זאת, ראיתי לא מעט אתרי wix מקודמים יפה.

המגבלות הנוספות שיש לבחון:
שימוש רק בפיצ'רים הקיימים
זמני טעינת אתר (לא ניתן לאחסן במקום אחר)
זמינות התמיכה

סליחה על שאלות בורות
מה זה פיצ'רים?
ובכלליות לפי מה מתקדם אתר במנועי חיפוש??
תעזור לי מאד תשובתכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shlomi;1908226:
"אחסון אתר 99 ש"ח לחודש בלבד!"?

בלבד
:D

אני מבין שהיא חיפשה אתר בשכירות כולל בניה ואחסון וכל מה שצריך.

אם היא בונה אתר במקום אחד ומחפשת רק אחסון במקום אחר, יש את זה https://www.webgate.co.il/אחסון-אתר/אחסון-linux/

השאלה כמובן אמורה לכלול פרטים נוספים: מהירות, גודל, היקף שימוש, כמות גולשים, סוג אתר, ועוד כהנה וכהנה.

• הוסף לסימניות
בא נעשה קצת סדר, אני יכתוב פה דברים פשוטים שנראה לי שצריכים הבהרה.
וויקס זה חברה שנותנת אפשרות לבעלי עסקים שלא מבינים הרבה בתכנות לבנות אתר לעצמם, על ידי הממשק הנוח לתפעול שלהם.
אם משלמים להם דמי מנוי אז גם מקבלים אפשרויות פרימיום שנותנות אפשרות לעשות שהאתר יתפקד מכתובת אינטרנט פרטית וללא פירסומות שלהם.
גם בוויקס צריך ידע גרפי בשביל להגיע לתוצאה יפה, והם רק באנגלית התמיכה שלהם.
יש גם כן חברות ישראליות כמו פוליו שנותנות שירות מאוד טוב ויותר קלות למשתמש הישראלי.
בכל מקרה זה ברור שמה שמשלמים לבונה אתרים זה על הבנייה של האתר ולא על השירות בהמשך, וכל עוד את מחפשת משהו בשכירות אז תצטרכי להסתפק באתר בינוני ומטה.

נ.ב. גילוי נאות, הלינק לפוליו הוא קישור שאני מרויח ממי שיירשם דרכו, ואני יהנה מזה שעזרתי לך גם אם לא תשתמשי בו

• הוסף לסימניות
חיסרון בולט לדעתי שאין שום ביטחון שהחברה תישאר או שהמחיר ישאר כמו שהוא ואז למעשה איבדת את האתר.... אין לך אפשרות גיבוי או איחסון בחברה אחרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה