דרוש מידע מכירים ישיבה עם לימודי מקצוע?

בלת"ק
אני מכיר מקרוב מאוד ישיבה תיכונית חרדית מהשורה הראשונה, ולדעתי הסוד של ההצלחה של התלמידים הוא היכולת להשתמש בריטלין בלי בושה.
זה עוזר להם לשפר התנהגות ולהתרכז.
בעוד שלפי מה שאני מתרשם בישיבות רגילות ריטלין זה דבר פחות מקובל.

בלת"ק
אני מכיר מקרוב מאוד ישיבה תיכונית חרדית מהשורה הראשונה, ולדעתי הסוד של ההצלחה של התלמידים הוא היכולת להשתמש בריטלין בלי בושה.
זה עוזר להם לשפר התנהגות ולהתרכז.
בעוד שלפי מה שאני מתרשם בישיבות רגילות ריטלין זה דבר פחות מקובל.
בישיבה שאני הזכרתי (שמחת התורה של הרב גינצבורג) רוב הבחורים לוקחים ריטלין ואף אחד לא מתבייש בזה.

במיינסטרים זה לא כך.
ובנוסף יש לישיבה שני יועצים דבר שלדעתי תורם המון לבחורים.

יש מלא ישיבות כאילו אני חצי בתחום אפשר לפנות אלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מה אתם אומרים על כפר סיטרין ? לילד שלא ממש יודע להתניע את עצמו וללמוד ? חכם, אוהב חוגים ספורט אבל משמעת עצמית לא משהו !!
מישהו מכיר את המקום מקרוב ויכול להמליץ לי ?
תודה

מה אתם אומרים על כפר סיטרין ? לילד שלא ממש יודע להתניע את עצמו וללמוד ? חכם, אוהב חוגים ספורט אבל משמעת עצמית לא משהו !!
מישהו מכיר את המקום מקרוב ויכול להמליץ לי ?
תודה
בן כמה הילד?
אפשר להתקשר אלי ננסה לעזור 0548578758 שיחה
0584578758 ואצפ

יש מלא ישיבות כאילו אני חצי בתחום אפשר לפנות אלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>הי
אתה מכיר ישיבות חרדיות לגיל 20+ שאפשר לשלב לימודי מקצוע? אשמח מאוד למענה מיידי העניין אינו סובל דיחוי 0527172812 אפשר גם וואצאפ

מישהו חשב על ישיבות בחו"ל? שם בד"כ בישיבות קטנות יש לימודי בגרות אחה"צ ומשחקים והכל ביחד עם יר"ש ורמה גבוהה, אולי זה הפתרון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה