מידע שימושי מכירים מישהי מומחית לטיפול בטראומות?

• פותח הנושא ck
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מידיעה ברורה, בודאי לגבי המרכזים בליבנו ובנפשנו, מדובר במרכזים שמעסיקים מטפלים עם הכשרה ספציפית ומענה מתאים, לא מפנים בד"כ למטפלים אחרים. מלבד זה מדובר במרכזים שממומנים ומפוקחים ע"י משרד הרווחה כך שאין בהם מקום לקומבינות.

• הוסף לסימניות
המליצו לי על טיפול בNLP ואני צריכה מישהי מאד חזקה ועם ניסיון בטראומות קשות. אתם מכירים מישהי מתאימה באזור בני ברק?
ראשית, NLP אינו מבוסס מחקרית
מעבר לכך , כל מי שלומד אותו אינו זקוק להכשרה מקצועית אמיתית שמחייבת תואר שני בתחום טיפולי ונסיון טיפולי עשיר.
שנית, כמי שמכירה את ה"שדה האפור " הזה, הוא מסוכן ממש במיוחד עבור מי שחווה תקיפות והתעללויות - כיון שהוא מציף באופן לא מעובד ולא בשל הכל!. אנסה להקביל את זה לחלומות - שהם כידוע מגלמים הרבה מהמחשבה במודע ובתת מודע - ולא בכדי שוכחים חלומות קשים ואם זוכרים אותם - מדברים עליהם וגם...זוכרים מה שרוצים לזכור.
בכל אופן זה כמו לומר לבנ"א לחלום בקול בעוד הוא אינו מוכן לזה.
כפסיכולוגית קלינית אני לא ממליצה כלל לקחת טיפול כזה בייחוד לנפגעים/ות.
במילה אחת: "זהירות!!"
בדיוק כמו שלא ניגש לכל אחד לניתוח פיזי - כך אין לגשת לכל אחד לניתוח נפשי, מה עם חיטוי? הרדמה? וכאבים אחרי סגירה? נסי להקביל לעצמך את זה
בהצלחה!!
ברכי

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
סיימת את ההתמחות?
ארוך מידי לכתוב כל פעם: בתהליך הכשרה לפסיכולוגיה קלינית
עוד לא סיימתי...
את מ"שלנו":)? קבלת רשיון כבר? מעניין אותי אשלח לך באישי...
בכל מקרה- אתקן...

• הוסף לסימניות
מה הכי מומלץ לילד בן 6 שלא בטוח שזה טרואמה
צריך בדיקה ממה נובע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה