יש לי אישור מחמש רופאיםכדי לקבל תג נכה צריך להיות זכאים לכך
לפי התקנות הקבועות בחוק.
לפעמים צריך לדעת איך להגיש את המסמכיםיש לי אישור מחמש רופאים
אבל בגלל שבשנה האחרונה החמירו נהלים
אז הם לא מאשרים לי
השאלה אם יש מישהו שיכול לדחוף שם
אני יכול לתת באישי מישהו מוצלח שמתעסק בזהתודה
עצוב שצריך לשלם למישהו שיעשה את זה ...יש מלא חברות שעושות את זה בתשלום.
מה זה קומבינטורים? זה מגיע לנו ביושר הכל מגובה במסמכים אמיתיים פשוט במדינה הכל הולך קשה אז משלמים למישהו שעושה את זה.
קבלנו עכשיו לצמיתות דרך חברה.אני רוצה להבהיר
כדי שלא יהיו כעסים
מדובר על נכה מאה אחוז לצמיתות
זכאי לתו נכה
רק שמשום מה כבר 20 שנה או יותר שמאשרים כל פעם לשנתיים, אנחנו מחפשים משהו שיסדר לתמיד, אנשים מתבגרים והכוחות לכל הבירוקרטיה פוחתים.
איזה חברה?קבלנו עכשיו לצמיתות דרך חברה.
חבל על הטרטור הכסף מחזיר את עצמו כמעט מיד.
שובלאיזה חברה?
השארתי להם בדיוק הבוקר פרטיםשובל
כמה הם לוקחים?קבלנו עכשיו לצמיתות דרך חברה.
חבל על הטרטור הכסף מחזיר את עצמו כמעט מיד.
אפשר גם?אני יכול לתת באישי מישהו מוצלח שמתעסק בזה
זה תלוי...נראה לי בין אלף לאלפייםכמה הם לוקחים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים