דרוש מידע מכירים משהו שמסייע בהנפקת תג נכה?

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
כדי לקבל תג נכה צריך להיות זכאים לכך
לפי התקנות הקבועות בחוק.

• הוסף לסימניות
כדי לקבל תג נכה צריך להיות זכאים לכך
לפי התקנות הקבועות בחוק.
יש לי אישור מחמש רופאים
אבל בגלל שבשנה האחרונה החמירו נהלים
אז הם לא מאשרים לי
השאלה אם יש מישהו שיכול לדחוף שם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שהם כבר לא מאשרים דרך הטפסים המקוונים
צריך פשוט לגשת לשם פיזית ואז זה תוך כמה שניות

• הוסף לסימניות
מה שקורה היום עם תווי הנכה-זה פשוט הזיה
מלא קומבינטורים מוציאים לכל מאן דבעי תמורת 2000 ש"ח תו נכה
פשוט רוע וחוצפה על חשבון הנכים האמיתיים שצריכים את החניות וכו'

• הוסף לסימניות
יש מלא חברות שעושות את זה בתשלום.
מה זה קומבינטורים? זה מגיע לנו ביושר הכל מגובה במסמכים אמיתיים פשוט במדינה הכל הולך קשה אז משלמים למישהו שעושה את זה.

• הוסף לסימניות
אני רוצה להבהיר
כדי שלא יהיו כעסים
מדובר על נכה מאה אחוז לצמיתות
זכאי לתו נכה
רק שמשום מה כבר 20 שנה או יותר שמאשרים כל פעם לשנתיים, אנחנו מחפשים משהו שיסדר לתמיד, אנשים מתבגרים והכוחות לכל הבירוקרטיה פוחתים.

• הוסף לסימניות
יש מלא חברות שעושות את זה בתשלום.
מה זה קומבינטורים? זה מגיע לנו ביושר הכל מגובה במסמכים אמיתיים פשוט במדינה הכל הולך קשה אז משלמים למישהו שעושה את זה.
עצוב שצריך לשלם למישהו שיעשה את זה ...
אבל זה הפקידים פה

• הוסף לסימניות
אני רוצה להבהיר
כדי שלא יהיו כעסים
מדובר על נכה מאה אחוז לצמיתות
זכאי לתו נכה
רק שמשום מה כבר 20 שנה או יותר שמאשרים כל פעם לשנתיים, אנחנו מחפשים משהו שיסדר לתמיד, אנשים מתבגרים והכוחות לכל הבירוקרטיה פוחתים.
קבלנו עכשיו לצמיתות דרך חברה.
חבל על הטרטור הכסף מחזיר את עצמו כמעט מיד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה