דרוש מידע מכירים פאות אסתי פיקסלר - אשמח לכל מידע

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע גם על פאות של אסתי פיקסלר.
אשמח להמלצות/דיס וגם מה רמת המחיר והאיכות.
תודה
אפשר גם למייל c0533124294אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח למידע

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל אסתי פיקסלר פאה והיא מקצועית מאד.
הפאות איכותיות ויפות .יש לה שירות אישי כמו של סלון בוטיק.
ממליצה בחום!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הפאות שלה איכותיות ומוקפדות במיוחד, ומעל הכל לשירות שלה אין מתחרים!!!!

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום.
המס' שלה: 0527140402
(הסלון שלה בבנין של רב שפע ומקבלת בערבים גם בבית בגבעת זאב החדשה, שעות הפתיחה בהודעה קולית כשמתקשרים)

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע גם על פאות של אסתי פיקסלר.
אשמח להמלצות/דיס וגם מה רמת המחיר והאיכות.
תודה
אפשר גם למייל c0533124294אין לכתוב כתובת מייל

למישהי כבר יש מידע על פאות אסתי פיקסלר?

גם אני אשמח למידע

הפאות שלה איכותיות ומוקפדות במיוחד, ומעל הכל לשירות שלה אין מתחרים!!!!

ממליצה בחום.
המס' שלה: 0527140402
(הסלון שלה בבנין של רב שפע ומקבלת בערבים גם בבית בגבעת זאב החדשה, שעות הפתיחה בהודעה קולית כשמתקשרים)
אשמח לעוד פרטים ממכם
מי שכבר קנתה איך הפאות אחרי שנתיים? איך השיער ואיך הבניה?
ומי שליטאית - האם היה היתה מספיק בראש שלכן?
בשירות הבנתי שהיא מצוינת

• הוסף לסימניות
קניתי אצלה פאה לפני כמה חודשים ואני מאוד מרוצה. בשיער מצוין מראה מאוד דק, ייבוש טבעי קלילה ונוחה.
אני ליטאית והיא ממש בסדר, מכירה ובונה את כל הסגנונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה