דרוש מידע מכירים צימר שמוציא קבלות לצורך הסל לידה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
במאוחדת הבנתי מהנציגה שעד הילד השלישי חייב בית החלמה
מהילד הרביעי והלאה אפשר גם צימר או מלון

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי החזר בכללית
היינו ב "אחוזה בלב העתיקה" בצפת
דווקא אנחנו בכללית וקיבלנו החזר, (צריך להיות כתוב בקבלה הבראת יחיד עם המספר זהות רק של האישה תבדקו את זה)
תכלס נראה לי שכמעט כל צימר שהעסק שלו מוכר מוציא פשוט לשאול לפני

• הוסף לסימניות
במאוחדת הבנתי מהנציגה שעד הילד השלישי חייב בית החלמה
מהילד הרביעי והלאה אפשר גם צימר או מלון
זה החזר שונה
זה מהסל של הביטוח הרגיל
וזה מהסל הריון ולידה של ה2000 ללידה(מהלידה הרביעית)

• הוסף לסימניות
דווקא אנחנו בכללית וקיבלנו החזר, (צריך להיות כתוב בקבלה הבראת יחיד עם המספר זהות רק של האישה תבדקו את זה)
תכלס נראה לי שכמעט כל צימר שהעסק שלו מוכר מוציא פשוט לשאול לפני
הוא אשר אמרתי.
קיבלתי החזר בכללית

• הוסף לסימניות
צריך בשביל זה מאוחדת שיא או גם עדיף טוב?
תודה

• הוסף לסימניות
לפי מה שאתן אומרות ,
זה אומר שאפשר החזר גם על בית החלמה וגם על צימר???
כי כל אחד מסל אחר?

וכמה החזר קבלתן על צימר?
(כללית)

• הוסף לסימניות
גם בלאומית רק חודשיים [פעם היה שלשה].

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להגיד לי איזה דברים אני יכולה
לקנות (להשתמש) ללידה עם יש לי לאומית זהב
רק קורסים או עוד דברים?
אם אני לא רוצה לשקר וקומבינות
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה