מכירים רופא גסטרו טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;854393:
מכירים בירושלים רופא מטעם מכבי לבעיות במערכת העיכול?
או לחילפוים, מישהו נתקל בתופעה של ילד שאוכל ואוכל ולא עולה במשקל,
משלשל הרבה, כל הבדיקות דם תקינות, הבטן שלו תופחת אבל בכללי הוא נראה שלד עצממות.
זה קצת מפחיד אותי ואני רוצה לעשות לו בדיקות גסטרו.
יש לכם נסיון בזה?
אשמח אם תשתפו אותי.
תודה לכולם

אני עברתי לכללית כי יש שם רופא מדהים!!
שמו דר' פקטרוביץ הוא נמצא בקריית ספר אני ירושלמית אבל מנסיון שווה לך לעבור.
הוא ממש עזר לי רק בראיית הבדיקות דם והוא לא ראה אותי כלל
היה לי 4 שנים בעיות בעיכול ולא מצאו לי פתרון
הוא ממש חבל"ז
אז שניהיה רק בראים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ravitsar;854778:
אני עברתי לכללית כי יש שם רופא מדהים!!
שמו דר' פקטרוביץ הוא נמצא בקריית ספר אני ירושלמית אבל מנסיון שווה לך לעבור.
הוא ממש עזר לי רק בראיית הבדיקות דם והוא לא ראה אותי כלל
היה לי 4 שנים בעיות בעיכול ולא מצאו לי פתרון
הוא ממש חבל"ז
אז שניהיה רק בראים!!!
גם מי שלא נמצא במכבי יכול לללכת להנ"ל באופן פרטי, יחסית לוקח מאוד זול - 250 ש"ח בביקור ראשון, אלא שהוא עמוס ביותר.
במקביל רצוי לבקר אצל רופא גסטרו מומחה, בשניידר יש את פרו' רענן שמיר שהוא כנראה מספר ראשון בתחומו בארץ.
אלא שאם אתם ממכבי אתם צריכים הפניה לטופס 17 אליו.
לחילופין יש למכבי פרופסור גסטרו-ילדים מעולה ביותר - פרו' אריה לוין, מקבל ברחובות בימי א' וד' אחה"צ 08-9390543 ואז זה לא כרוך בתשלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה