מכירת אביזרים במרכז

• הוסף לסימניות
מי שמעוניינת במכירת אביזרים בבני ברק שתצלצל בהודעה המתאימה
אני רוצה לראות אם רציניים פה

אני מוכנה אצלי 5 דקות מדובק קומת קרקע

• הוסף לסימניות
מעוניינת למכור? צלצלי!

• הוסף לסימניות
מעוניינת לקנות? - צלצלי!

• הוסף לסימניות
רק עכשיו אני רואה, וחושבת לטובת כולן שכדאי להקפיץ.

• הוסף לסימניות
תכלס,

מי שאכן מעוניינת למכור חפצים
אשמח שתשלח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
פחות או יותר מה היא רוצה למכור שנוכל לראות איך מתקדמים וכמה זה רציני
(לא צריך תמונות מספיק רשימה)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שיתוף - לביקורת הקו האדום
ההתרעה של פקוד העורף תפסה אותי בתחנה, 20 דקות לכניסה למרחב מוגן. מיהרתי לבדוק האם ריצה מיידית היא פעולה הכרחית:

"שלום, וברוכים הבאים לטיל-קו, שירות המידע הלאומי לזמני נחיתה מדויקים לטילים בזמן אמת. לחץ 1 לטילים מאיראן, לחץ 2 לטילים מתימן, לחץ 3 לטילים מעזה, לחץ 4 לניהול יעדים מועדפים."

הקשתי 1, סקרן לבדוק איך נראה סטארט-אפ ממשלתי מתפקד, מעדיף לא לדעת מיהו היעד המועדף.

"יעד - תל אביב, דרך נמיר.
טיל בליסטי מאיראן, לכיוון, גוש דן, יגיע בעוד, 12 דקות.
טיל קרקע-קרקע, לכיוון, רמת גן, יגיע בעוד, 14 דקות."

מידע אמין, מדוייק.
תכל'ס, בשאלה של חיים ומוות אין מקום לטעויות.

ניתקתי וחייגתי לקל-קו, אולי אספיק להגיע הביתה לפני מועד הנחיתה המתוכנן של הטיל.

"תחנה - אלנבי פינת נחלת בנימין.
קו 5, לכיוון, קריית אונו, יגיע בעוד, 3 דקות.
קו 18, לבת ים, יגיע בעוד, 25 דקות."

הצצתי בשעון.
שלוש דקות? אוקי, זו כבר הפעם הרביעית שהן עוברות ברבע השעה האחרונה.
קו 18 לבת ים? נפלא. רק חבל שאני גר בבני ברק ולא מתכנן נופש על החוף בקרוב.

התנשפתי לרגע, תוהה אם קל-קו הוא סך הכל שירות מידע פשט או ניסוי מניפולטיבי בפסיכולוגיה התנהגותית.

כי כמו תמיד, כשהמדינה לא רוצה שמשהו יקרה הוא יקרה, מדויק להפליא.
ודווקא כשהיא כן רוצה לעזור היא תשים שלט ‘תודה על הסבלנות’ ותיעלם, כמו אוטובוס סיני חשמלי בתחנה שקטה בצהריים.

אם לא יפגוש חבר מצוות חץ - הטיל אולי יגיע בזמן.
האוטובוס? אולי נעלה עליו כשיעבור בטעות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה