עזרה מכירת ארבעת המינים שעל ידי קופת העיר בירושלים מתי ואיפה?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע היכן המכירה השנה של ארבעת המינים שעל ידי קופת העיר בירושלים ? ומתי זה ? תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש כניסה מוקדמת לבעלי הוראות קבע?
ואם כן, איך מקבלים את הקוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

חברים יקרים בהמשך לאשכול הקודם https://www.prog.co.il/threads/אני-כותב-על-סף-דמעות-הגענו-כמעט-למצב-של-פת-לחם.1085727/

אם מישהו צריך עובד - אני מוכן לעבוד בכל עבודה.
כפי שציינתי נכון להיום אני מורה לאנגלית בישיבה בחריש, דובר אנגלית ברמת שפת אם.
התחלתי לעבוד היום בתור פועל לעבודות קידוח בתשתיות של מזגנים, מקבל 45 שח שעה, אבל זה פשוט לא מספיק כדי לקיים את המשפחה.

בנוסף:
שליטה במחשב ואופיס ברמה גבוהה יחסית
מוכן לעבוד גם בעבודות פיזיות, להרים חפצים כבדים אם צריך.
יש לי רכב סטיישן - אם מישהו צריך הובלה, שליחות, או הסעה
תודה רבה למי שהסכים לעזור לי עם הלוואה, הפרטים שמורים ואחזיר לכם בהקדם האפשרי בע"ה!
אני עדיין לא יודע איך אעבור את החגים,
איך אקנה אוכל לביתי,
איך אקנה מתנה לאשתי,
איך אקנה ארבעת המינים.
אני כותב ודומע. לא יודע מה לעשות. נולדתי למציאות אחרת, ובס"ד הגעתי למחוזות שאני לא מכיר ולא יודע מה לעשות.
אובד עצות פשוטו כמשמעו.
אני פונה אליכם כי אני כבר לא יודע למי לפנות.
אבי ז"ל נפטר, נשאר לי רק אבינו שבשמים.
e0504118400 ג'ימייל
  • תודה
Reactions: א.פ.ק. 12341 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה