דרוש מידע מכירת בגדי ילדים איכותיים במחירי עודפים

• הוסף לסימניות
מחפשת טל' של החברות הבאות
לצורך הקמת מכירת בגדי ילדים איכותיים במחירי עודפים
למי שיש את הנייד של אחד מהאחראים על החברות הבאות או חנות שרוצה למכור במחיר מוזל
אשמח שתכתבו לי :
מינה
בלו וויב
גלורי
קידישיק
בנים
הדס מיני לאב
אנג'לס
מלאנז'
מיניס
LIL LEG'S
מי בבה (ME BEBE)
קיווי

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב
אשמח לכל מידע בעניין

• הוסף לסימניות
??

• הוסף לסימניות
קידישיק ומלאנז' - יש להם חנויות עודפים + מכירות עודפים גדולות פעם בעונה.
הדס - יש חנויות עודפים.
קיווי - יש מכירות בערים החרדיות.
מינה וגלורי - מכירי הסייל שלהם באתר מאד זולים, בד"כ בסוף העונה כבר אין מידות.

• הוסף לסימניות
חנות מי ביביי - כשמתקשרים לחנות ולא עונים אז זה עובר למנהל אדם ממש נחמד ( נראה לי חרדי אולי דתי..) יש עם מי לדבר... אני יודעת שהמשרדים שלהם ברמות א בירושלים

• הוסף לסימניות
קידישיק ומלאנז' - יש להם חנויות עודפים + מכירות עודפים גדולות פעם בעונה.
הדס - יש חנויות עודפים.
קיווי - יש מכירות בערים החרדיות.
מינה וגלורי - מכירי הסייל שלהם באתר מאד זולים, בד"כ בסוף העונה כבר אין מידות.
איך אפשרי שהם יגיעו לשכונה שלי?

• הוסף לסימניות
חנות מי ביביי - כשמתקשרים לחנות ולא עונים אז זה עובר למנהל אדם ממש נחמד ( נראה לי חרדי אולי דתי..) יש עם מי לדבר... אני יודעת שהמשרדים שלהם ברמות א בירושלים
יש להם אתר?

• הוסף לסימניות
איך אפשרי שהם יגיעו לשכונה שלי?
אין לי מושג.
אני גרה במודיעין עילית וקידישיק מלאנז' והדס עושים מכירה זולה בתחילת כל עונה של קולקציות עודפים באולם גדול.
קיווי - עושים הרבה מכירות, אבל המכירות שם בסגנון שוק - כל הביגוד מעורבב, שופכים באלות על השולחנות וצריך למשש בגד בגד כדי לוודא שהוא שלם וטוב.
גלורי ומינה - את יכולה פשוט להזמין באתר.

• הוסף לסימניות
מענין אותי מכירות של LIL LEG'S האם אתם יודעות איפה ומתי יש

• הוסף לסימניות
מחפשת טל' של החברות הבאות
לצורך הקמת מכירת בגדי ילדים איכותיים במחירי עודפים
למי שיש את הנייד של אחד מהאחראים על החברות הבאות או חנות שרוצה למכור במחיר מוזל
אשמח שתכתבו לי :
מינה
בלו וויב
גלורי
קידישיק
בנים
הדס מיני לאב
אנג'לס
מלאנז'
מיניס
LIL LEG'S
מי בבה (ME BEBE)
קיווי

תודה רבה
ראיתי את זה עכשיו
את מחפשת דווקא את החברות האלו?
או את פתוחה גם לחברות אחרות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה