דרוש מידע מכירת ד' מינים "ולקחתם" איפה? מתי?

• הוסף לסימניות
הזמנתי דרך ולקוחתם (בנדרים פלוס) ואין לי מושג וחצי מושג מתי המכירה.
מישהו אולי יודע איך אפשר ליצור איתם קשר?

• הוסף לסימניות
אכזבה.
זה מה שיש לי לומר על המכירה הזו.
א. היה חסר חלק ממה שהוזמן (אתרוג אא ללא פיטם, וכן אתרוג תימני), אם אתה עושה מכירה בי"ב תשרי, שזה ממש סמוך לחג, אתה לא יכול לא להביא את הכל, הלקוחות סומכים עליך ועכשיו להתרוצץ ולחפש זו טרחה שלא תוכננה.
ב. גם מה שהגיע היה מאיכות לא גבוהה בהשוואה למתחרים באותה רמת מחיר (למשל, ועד הרבנים ומתן בסתר מ"ע).
ג. בכלל אין עם מי לדבר שם, לא טלפון, לא שירות לקוחות ולא כלום.
מסקנא:
לקחתי סיכון ונפלתי בפח, למזלי ההפסד הוא רק של 500 ש"ח, ברור ששנה הבאה לא אזמין מהם.

• הוסף לסימניות
אני ג"כ קניתי דרכם פעם ראשונה.
עדיין לא פתחתי את הלולב אבל האתרוג יפהפה. (א' א' חזו"א ללא פיטם)

• הוסף לסימניות
לעולם לא אקנה מהם יותר,
שירות על הפנים ואין למי לפנות
פשוט בושה להודיע על חצי מהדברים שאין אותם ברגע האחרון

• הוסף לסימניות
האם מישהו הצליח להשיג אותם?
אני מנסה ליצור איתם קשר במייל ובטלפון ואין מענה, הם חייבים לנו כסף ופשוט אין עם מי לדבר!

• הוסף לסימניות
קיבלנו את ההחזר, סוף סוף הגיבו למיילים ששלחתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה