דרוש מידע מכירת הרינג במודיעין עילית לשבת ולשמחות - יהיה ביקוש?

• הוסף לסימניות
מבררת בשביל מישהו.
בכמה מוכרים רבע ליטר של הרינג מכל מיני סוגים והאם יהיה לזה ביקוש במודיעין עילית.

• הוסף לסימניות
במודיעין עילית אין כמעט שוק לאוכל מוכן
אולי קצת בברכפלד

• הוסף לסימניות
יש את זה בהרבה חנויות, אם זה יה הזול יותר ו/או טעים יותר יש סיכוי.

אכן בברכפלד לכאורה יותר ילך, כמובן בכשרות מהודרת.

• הוסף לסימניות
כדאי לכם ללכת על
ההרינג היקר ללא תולעים יהיה לזה יותר ביקוש
סתם מתעניין זה חדש לי - אם אכלתי אתמול בבר מצווה הרינג והוא ככל הנראה היה היה מהסוג הזול, זה אומר שמסתמא אכלתי תולעים?
איך אפשר להבדיל?

• הוסף לסימניות
לפי מה שזכור לי ואני לא רב ולא ערברב.
לפי דעת הרב אלישיב, גם בהרינג רגיל אין בעיה לאכול למרות שאולי יש תולעים כי כל חתיכה זה לא נקרא מיעוט המצוי, למרות שבדג שלם זה כן נקרא.
ועל זה סומכים בבד"ץ למשל שכן מחמירים בנושא של תולעים בדגים ולמרות זאת יש להם הרינג.

• הוסף לסימניות
סתם מתעניין זה חדש לי - אם אכלתי אתמול בבר מצווה הרינג והוא ככל הנראה היה היה מהסוג הזול, זה אומר שמסתמא אכלתי תולעים?
איך אפשר להבדיל?
אין הבדל בין הסוגים
השאלה אם מישהו בדק את זה

לגבי הערינג
יש מישהו בברכפלד שמוכר בזול לשמחות בקופסאות של 40 זנבות ללאא תיבול

יש בחנויות של צרכי השבת כמה סוגי הערינג במחירים יקרים

• הוסף לסימניות
להצליח או לא זה אלוקים מחליט
הרינג זה דבר יקר (ואם לא זה לא ישתלם לך) ולכן אל תחפש תזול
כמו כל דבר יקח זמן עד שזה נכנס לתודעה אם לא קמים לך 20 מתחרים נוספים
ואם זה יהיה סוג טעים ותצליחו לשכנע לטעום גם אני יקנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה