מידע שימושי מכירת מותגים

• הוסף לסימניות
גרביים, בגדי תינוקות, מתנות, דברים שתמיד יצטרכו
לדעתי מותגים זה באמת רעיון מעולה: תיקים, סריגים
זה דבר שנערות תמיד מחפשות איפה אפשר לקנות
מכירה מכירה ביתית כזו בירושלים שמגיעים אליה מכל קצוות העיר ומבוקשת ביותר

• הוסף לסימניות
בטוח?:oops:
כי ראיתי שכשנמצאים בתוך אשכול כלשהו אין אפשרות ליצירת נושא חדש, אבל ברגע שנמצאים במקום אחר כמו לדוג' ב'מה חדש'- יש אפשרות...
טוב...:(
לא יודעת...
ממש לא מכירה מספיק את הכללים
כשאני הייתי משתמש חדש ממש לא היתה לי אפשרות לפתוח נושאים חדשים והיום כבר יש לי אפשרות,
לכן כתבתי את הנכון
סליחה אם הטעיתי...

• הוסף לסימניות
לא יודעת...
ממש לא מכירה מספיק את הכללים
כשאני הייתי משתמש חדש ממש לא היתה לי אפשרות לפתוח נושאים חדשים והיום כבר יש לי אפשרות,
לכן כתבתי את הנכון
סליחה אם הטעיתי...
טוב, תאמת שגם לי אין מושג בכל אופן, תודה---;)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מאוד רוצה לפתוח מכירה ביתית או למכור משהו מהבית למי יש רעיונות ....
ואני גרה במרכז בני ברק....
אם יש לך מי שטס לחו"ל יש אתרים חוצניקים
שמקבלים הזמנות רק בחו"ל
ואז את מרוויחה על כל פריט המון
כי עולה שם בסיילים גרושים
(יש לי דודה שעושה את זה על בגדים של CARTERS והולך ברמות..)
עם את רוצה עוד פרטים בשמחה...

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
אולי מישהי מכירה חנות של מותגים זולים לנשים?(מקורי)
נאוטיקה,טומי וכו'...

• הוסף לסימניות
יש גם בפניה מגאולה
הם מוכרים שם גם נעליים שהם חיקוי של NATIVE
והולך להם מאוד...

• הוסף לסימניות
דרך אגב, איך משנים שם משתמש?
רק עכשיו עליתי על זה שאני היחידה שכתובה בשם ומלכות....

• הוסף לסימניות
אם יש לך מי שטס לחו"ל יש אתרים חוצניקים
שמקבלים הזמנות רק בחו"ל
ואז את מרוויחה על כל פריט המון
כי עולה שם בסיילים גרושים
(יש לי דודה שעושה את זה על בגדים של CARTERS והולך ברמות..)
עם את רוצה עוד פרטים בשמחה...
באיזה עיר היא גרה?
השאלה אם כל המכירות האלה רלוונטיות גם היום שכולם מזמינות מהאתרים חיקויים של המותגים הנ"ל..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה