דרוש מידע מכירת פירות קפואים בבית שמש

• הוסף לסימניות
שלום
משהו יודע על מכירת פירות קפואים בבית שמש??
יעזור לי מאד

• הוסף לסימניות
חנות גלידלנד במרכז מסחרי ברמה א’

• הוסף לסימניות
תודה, אני מחפשת מכירה, משהו יותר זול
אני צריכה כמות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש מכירה מאד מוצלחת ונראלי גם נקרא זול
ברחוב החיד"א 7
יכולה לברר לך עוד פרטים
מוכרים הרבה סוגים
מכירה קבועה

• הוסף לסימניות
וואו נעמי 16
יעזור לי מאד אם תשיגי לי מספר טלפון
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש מישהו שמביא עד לבית בבית שמש ובירושלים, נראה לי מביא חינם מ-2 או 3 שקיות.

מחירון פירות קפואים שקיות של שני ק''ג
תות 40
בננה 40
מנגו 45
תמר 45
אננס 50
אפרסק 45
קיווי 45
פסיפלורה 60
מיקס 55
דובדבן 55
אוכמניות שחורות 55
ליצ'י 80
מלון 40
אוכמניות כחולות 80
אסאי (400 גר') 35 ש''ח
ספירולינה (50 אריזות של 10 גר') 150 ש''ח

הכל בכשרות רובין
זאב
052-231-4084

• הוסף לסימניות
לא בטוח שבמכירות יותר זול מגלידלנד,
אבל אולי @בעניינים - אסתי צין יודעת על מכירות?
יש אותם.
חצי 505-01.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה