דרוש מידע מכירת פלאפונים מוזלת בבני ברק , האם נחוץ? או שכולם מניידים היום?

• הוסף לסימניות
האם לפתוח מכירת מכשירי סלולר זולה בבני ברק( 30-50 שח פחות מהחנויות), או שממילא כולם היום מניידים קוים , ולא קונים בלי ניוד
אשמח לעצתכם

• הוסף לסימניות
אני חושב שמניידים.
אבל את גם יכולה לעשות ניודים ולקבל עליהם תשלום מחברות הסלולר, ככה שאם תמכרי את המכשירים בזול - יהיה שווה לאנשים לנייד דרכך.

• הוסף לסימניות
אני חושב שמניידים.
אבל את גם יכולה לעשות ניודים ולקבל עליהם תשלום מחברות הסלולר, ככה שאם תמכרי את המכשירים בזול - יהיה שווה לאנשים לנייד דרכך.
ואם זה בלי ניודים, לא נצרך חנות זולה יותר?
אנשים קונים היום רק עם ניוד?

• הוסף לסימניות
נראה לי שעם הניודים זה עדיין ייצא יותר זול, אני לא זוכר בדיוק אבל נראה לי בחנויות נותנים הנחה של שמונים שקל על כל ניוד, (ובד"כ מניידים את של כל המשפחה יחד ואז אתה מקבל מכשיר בחינם).
זה מה שאני עושה ומה שאני יודע מחברים שהם עושים, אבל כמובן שאני לא יודע מה כולם עושים, תחכי לתגובות נוספות.

• הוסף לסימניות
לא כולם מנידים
מי שמסתדר עם רמי.לוי אין לו שום עניין לניד. המחיר החודשי מפצה לו על מחיר המכשיר

• הוסף לסימניות
האם לפתוח מכירת מכשירי סלולר זולה בבני ברק( 30-50 שח פחות מהחנויות), או שממילא כולם היום מניידים קוים , ולא קונים בלי ניוד
אשמח לעצתכם
אם המכירה היא ביתית קשה להצליח בלי ניוד,
מכיוון שהצעירים מניידים, והמבוגרים הולכים לחנויות המוכרות.
בכל אופן, תפרסמו ב- "שנשמע ונתבשר" וכדומה, זה פרסומת ישר לבחורי ישיבות.

• הוסף לסימניות
30-50 לאיזה מכשיר?
למכשיר יקר זה בדיחה (ובטוח כבר יש חנות כלשהיא שעושה זאת וא"א לא יצטרך אתכם), למכשיר זול (שעולה 200 בחנויות) הנחה של 50 ש"ח היא אכן שווה.

• הוסף לסימניות
אשמח לעצתכם
מציע לכם לעשות שיתוף פעולה עם חנות או משפחה שכבר מוכרת.
ואז מהמכשירים אתם תרויחו, ומהניוד החנות תרויח.
תשלחו את הלקוחות שרוצים לנייד לחנות - תחזיקו רק סימים תעבירו לחנות לעדכן את הניודים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה