באיזה שכונה?שלום,
קצת מאוחר, אבל אולי אתם מכירים מישהו ברכסים שניתן להשכיר ממנו את דירתו ליום כיפור לשתי בחורות?
תודה רבה!
באיזור הישיבה של הרב סופר או עד 15 דקות הליכהבאיזה שכונה?
אין לי אפשרות, אין לי פרימיוםתכתבי לי בפרטי, אולי יש משהו.
מה זה אור חדש?אולי באור חדש יש חדר בשבילן (צמוד לסופר)
אם רלוונטי לך עדיין דברי איתי אולי אצל משפחה שם או משהו
בפנימיה שם, אמנם הן בחופש וגם שירת מרים בחופש בחג אבל יש אם בית שגרה שם ואולי אולי יפרגנו איזה חדרמה זה אור חדש?
אין לי פרטי, תוכל לכתוב מספר טלפון ליצירת קשר
איך ניתן ליצור איתן קשר?בפנימיה שם, אמנם הן בחופש וגם שירת מרים בחופש בחג אבל יש אם בית שגרה שם ואולי אולי יפרגנו איזה חדר
סבבה לגמריי החדרים שם
ובלי קשר, יש אולי משפחה שתסכים לארח, אפשר לנסות
תנסי אצלה 0548495019איך ניתן ליצור איתן קשר?
תודה רבה!תנסי אצלה 0548495019
הם לא עונים.תנסי אצלה 0548495019
0584404213הם לא עונים.
מתאיםאם מתאים לבחורות דירה עם מזרונים, אז תכתבי לי, ואם כן, תשאירי גם טלפון שלך ליצירת קשר.
אני ממש מצטערת. לא נכנסתי למחשב יותר ורק ביום כיפור נזכרתי.... מאוד מקווה שהן הסתדרומתאים
0583220180
תודה רבה
זה בסדר גמור, תודה על המחשבה.אני ממש מצטערת. לא נכנסתי למחשב יותר ורק ביום כיפור נזכרתי.... מאוד מקווה שהן הסתדרו![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים