התייעצות מכללות כמו סמינרים טובים בירושלים!!

• הוסף לסימניות
הי
מכירים מקומות לימוד המשך באזור ירושלים שהלימודים שם ברמה גבוהה עם תואר (שזה בעצם לימודי מכללה)?
אבל המקום ממש כמו סמינר,
יש בו שיעורי קודש,
הבנות ברמה ריחנית וערכית גבוהה
והאוירה והיומיום שם כמו סמינר?

• הוסף לסימניות
הי
מכירים מקומות לימוד המשך באזור ירושלים שהלימודים שם ברמה גבוהה עם תואר (שזה בעצם לימודי מכללה)?
אבל המקום ממש כמו סמינר,
יש בו שיעורי קודש,
הבנות ברמה ריחנית וערכית גבוהה
והאוירה והיומיום שם כמו סמינר?
סמינרים עם לימודי תואר בירושלים ממה שאני יודעת:
סמינרים ספרדיים: נוות ישראל, יסודות.
סמינרים כלליים: תבונה, בית ברכה, אופק, תכלית, תמורה, דעת.
לגבי רמה רוחנית, תצטרכי לברר על כל סמינר בנפרד. הרמה הרוחנית בכל סמינר שונה.
לא בכולם יש תלבושת ואוירה ׳ממש כמו של סמינר׳ אבל בכולם יש שיעורי קודש.

• הוסף לסימניות
ממליצה על שילוב של שיוותי בקודש ובית ברכה אך ורק אם יש משמעת עצמית גבוה! ללימודי חול
אני מתכוונת גבוה זה אחת שיודעת לשבת גם אם אין מאחוריה מי שידרבן אותה או יכריח אותה ללמוד ... וזה ללמוד רציני ...
שאני הייתי ב-י"ב הרבה המליצו לי על בית ברכה ובצדק אבל אפחד לא טרח להגיד לי על הרמה הלימודית והעצמית הגבוה שצריך (ואני הייתי יודעת לשבת וללמוד בתיכון... ) גם לא רק במחשבים וכזה גם ביותר פשוטים צריך הרבה משמעת לשבת ללמוד ולהשקיע וזה די היה שוק... כי זה ממש ממש לא כמו הסמינר והמבחנים בתיכון שהיו לך עד היום.. וגם כל מקום לימוד של י"ג י,ד או כל מכללה הלומדים באוניברסיטה הפתוחה הם ברמה של 3 קורסים בסמסטר שזה כבכיול מעט מאוד לעומת מכללות אחרות אבל כמות החומר היא עמוסה (3 קורסים באו"פ שווים כמו 8 קורסים או אפילו יותר במקומות אחרים..)
אבל מה שכן בשוק העבודה התואר של האוניברסיטה הפתוחה נחשב מאוד מעורך שמעיד על בת שיודעת לשבת ולהשקיע כפי שאמרתי עם שמעת עצמית גבוה...
בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה