דרוש מידע מכללת אורות ישראל

• הוסף לסימניות
יש מישהו שמכיר את המקום בהכרות אישית?
האם נחשבים למקום רציני?
עומדים במילה שלהם?
תודה..

• הוסף לסימניות
אשמח גם לשמוע

• הוסף לסימניות
הכל
מה היחס שם
מה מידת הרצינות
מה מידת הדתיות
יעזור מאד
תודה!

• הוסף לסימניות
אני מכירה את המכללה
זו מכללה רצינית מוכרת
לגבי רמת הדת
זו מכללה דתית-זאת אומרת שרב הבנות שמגיעות ללמוד שם הן דתיות, אמנם יש גם נשים חילוניות אבל יש דרישה להגיע בלבוש מכבד
אם חשוב לך כיתה ממש חרדית, ממליצה לך להירשם דרך חוי ארנפלד
בהצלחה

• הוסף לסימניות
למדתי שם תואר שני.
מכללה רצינית לכל דבר ועניין, נחשבת למכללה עם דרישות יחסית מקילות. (כלומר לימודים לא מאוד מאוד קשים.)
רוב הסטודנטיות דת"ל, וכן גם המרצים כמובן.

• הוסף לסימניות
אני מכירה את המכללה
זו מכללה רצינית מוכרת
לגבי רמת הדת
זו מכללה דתית-זאת אומרת שרב הבנות שמגיעות ללמוד שם הן דתיות, אמנם יש גם נשים חילוניות אבל יש דרישה להגיע בלבוש מכבד
אם חשוב לך כיתה ממש חרדית, ממליצה לך להירשם דרך חוי ארנפלד
בהצלחה
למדתי שם תואר שני.
מכללה רצינית לכל דבר ועניין, נחשבת למכללה עם דרישות יחסית מקילות. (כלומר לימודים לא מאוד מאוד קשים.)
רוב הסטודנטיות דת"ל, וכן גם המרצים כמובן.
תודה!!
עזרתם!

• הוסף לסימניות
אם את הולכת ללמוד השנה ומחפשת בנות חרדיות,
אנחנו קבוצה של 4 בנות מתחילות תואר שני בייעוץ חינוכי

• הוסף לסימניות
אם את הולכת ללמוד השנה ומחפשת בנות חרדיות,
אנחנו קבוצה של 4 בנות מתחילות תואר שני בייעוץ חינוכי
היי אני מנסה לתפוס אותם המון זמן, לא עונים ולא מגיבים שולחים אותי מאחד לאחד
נתקלתם בזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה