דרוש מידע מכללת תלתן- הקמפוס החרדי, צריכה כל מידע שיש לכם

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת אם ללמוד שם פסיכותרפיה הוליסטית
מבחינת הסילבוס- נראה רציני ומקיף
אני מודעת לזה שזה לא תואר שני
מישהי למדה שם ויכולה להגיד לי כמה מקצועיים הם?
ומה מקבלים מטעמם? איזו תעודה?
אפשר גם באישי
ממש תודה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה
ממש דחוף לי
פליז מי שיודעת שתגיב לי:sne:

• הוסף לסימניות
לא למדתי שם
אבל רק שמעתי שנקרא מקום מקצועי
שוב
רק משמועה, לא מהיכרות אישית

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שלמדה שם ועבדה פרטי
מההכרות איתה היא מאד רצינית באופי שלה כלומר לא בחורה מחפפת.

אחרי שנתיים התחילה מסלול תואר בפסיכולוגיה.
לא יודעת אם כי הרגישה חסר בידע או בשביל התעודה.

• הוסף לסימניות

לא יודעת אם כי הרגישה חסר בידע או בשביל התעודה.
תוכלי לשאול אותה עבורי?

• הוסף לסימניות

לא יודעת אם כי הרגישה חסר בידע או בשביל התעודהי מכירה את מכללת הישגים בירושלים?? אני לא מוצאת עליהם שום מידע בגוגל. רק באתר קורסים שאמרו לי שכבר לא עובדים איתם. ולכן אין לי דרך להשיג אותם.

• הוסף לסימניות
אשמח למידע נוסף.
האם התעודה שלהם שווה משהו?
לימודים רציניים?
איזו אווירה יש שם?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה
אשמח לכל מידע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה