מכל מלמדי השכלתי

• הוסף לסימניות
שלום לכל חברי הפורום, לקראת אלול חזרתי בתשובה לפורום אחרי הפסקה "קצרה"
אשמח לקבל הארות והערות.

קבצים מצורפים

• בנין קלוגער ג.jpg
    1.4 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נראה טוב!
נדמה לי אגב שהבאמפ של האבנים הפוך, יכול להיות?

• הוסף לסימניות
תודה.
הבמאפ לא הפוך, הוא עדין, שים לב בלבנים בצד ימין מתחת לבנין זה נראה טוב, ואני באמת לא יודע מה הסיבה שזה נראה הפוך לפעמים אולי כי במאפ לא בעוצמה גדולה. אני צריך לנסות

• הוסף לסימניות
הבנתי מה הסיבה, כי הקובץ הבסיסי בלי הבמאפ הצל מלמעלה ובבנין האור בא מלמעלה וזה נותן אפקט אשליה שהבאמפ הפוך, ללמדנו שהקובץ לבנים צריך להיות נטרלי ורק להוסיף באמפ

• הוסף לסימניות
יפה.
באיזה תוכנה?איזה רנדר?

• הוסף לסימניות
מאיה, בדרך כלל הייתי מרנדר ב"מנטל ריי" אבל חברי היקר ישראל פרדס הציע לי לעבור ל"ויריי" והתקבלה ההצעה.

• הוסף לסימניות
מעניין איך הנהג באוטו האדום אמור לצאת מהרכב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1343375:
מעניין איך הנהג באוטו האדום אמור לצאת מהרכב!
בעידן המנהרות זו שאלה מיותרת

• הוסף לסימניות
הארה במקום

תשובה חזקה (מנהרות). בכל מקרה את זה כבר צריך להפנות לאדריכל, גם אני שאלתי את עצמי, אבל אני ביצעתי לפי התוכניות. באמת מעניין שבתמונה עצמה יש תחושה שאין מקום לפתיחת הדלתות , וזה אפילו אחרי שהקטנתי את המכוניות , אולי לא הייתי צריך להתחשב בתוכנית ולהזיז את המכוניות אחת מהשניה.
מסקנה-אולי הדמיה של המציאות לפעמים באמת צריכה להיות יותר מוצלחת מהמציאות

קבצים מצורפים

• פרונט מכוניות.jpg
    2.6 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שפיצר;1343594:
תשובה חזקה (מנהרות). בכל מקרה את זה כבר צריך להפנות לאדריכל, גם אני שאלתי את עצמי, אבל אני ביצעתי לפי התוכניות. באמת מעניין שבתמונה עצמה יש תחושה שאין מקום לפתיחת הדלתות , וזה אפילו אחרי שהקטנתי את המכוניות , אולי לא הייתי צריך להתחשב בתוכנית ולהזיז את המכוניות אחת מהשניה.
מסקנה-אולי הדמיה של המציאות לפעמים באמת צריכה להיות יותר מוצלחת מהמציאות

שים רק מכונית אחת בכל חניה.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה, שפיצר, ברוך הבא.
הערות בונות -
א. תרחיק את השמש מהמודל באופן משמעותי, עד שכל הסצינה "תכנס" לעיגול העליון של השמש (השמש של ווירי מורכב מעיגול תחתון ועליון).
ב. עוצמת השמש לא צריכה לעלות על 1-1.5, בדרך כלל אני משתדל להוריד שיהיה פחות מ - 1.
ג. תיקון צבע במצלמה.
ד. תשים דשא של ווירי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה, מה פירוש תיקון צבע במצלמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שפיצר;1344071:
תודה, מה פירוש תיקון צבע במצלמה?

בבקשה תמונה מצורפת,
איך עובדים איתו?
א. תכניס לסצינה פליגון (אני משתמש בעיגול), תן לו חומר עם צבע כמעט לבן לגמרי, ערך של 0.98 בערך.
ב. תרנדר את איזור הפוליגון (מומלץ - שהפוליגון יהיה גדול לא קטנצ'יק).
ג. קח דוגמית מהאיזור הלבן שלו, כך יהיה תיקון צבע מתאים לכל הסצינה.

הערה - ראיתי שיש כאלה שעושים זאת לפני שנותנים חומרים למודלים, אך יש בכך טעות, מכיון שהצבע של הסצינה מורכבת הצבעים השונים של המודלים, בשל החזרי אור טבעיים של כל אובייקט.

בהצלחה.

קבצים מצורפים

• שפיצר.png
    KB 66.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מוזר שצריך לעשות איזון צבע בתלת מימד, מאחר ובמצלמה אמיתית הוא לא יודע מה באמת לבן כי זה מושפע מהתאורה והסביבה, אבל בתלת? הוא יודע בדיוק את הצבעים.

• הוסף לסימניות
יש לך כמה דברים שלא בדיוק כמו השרטוט, סימנתי לך אותם.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 630.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ישר כוח על התיקונים הנכונים (שהעמודים של החנייה לא מופיעים בקובץ הזה)
יכול להיות משחק משעשע בעיתון משפחתי, מצא את ההבדלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה