מכנסיים של next יש לך נסיון?

• הוסף לסימניות
בד"כ עד שבועיים

• הוסף לסימניות
מקפיצה-
אם הזמנתי לפני סוכות יש מצב שעוד לא קיבלתי בגלל החג?

פשוט ניסיתי לדבר בטלפון איתם ולא הבנתי מילה מהנאמר, למרות שאני יודעת אנגלית די טוב, הם מאנגליה או אמריקה?

• הוסף לסימניות
ניצן-אנגליה, אם יש לך פייסבוק הם עונים שם ממש מהר.
והם אומרים שעד חודש זה תקין, אני הזמנתי לפני סוכות והגיע בחול המועד.

אגב לא כולם זה עם אביב שיגור יש מלא שזה דרך דואר ישראל

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי חצי משלוח, חלק דברים צבעים או מידות לא נכונות.
את החלק השני לא קבלתי עדיין,

• הוסף לסימניות
אצלי בגדים הגיעו עד 8 ימים,
לנעליים לקח כמעט חודש.
תמיד הגיע דרך דואר ישראל....

• הוסף לסימניות
רמז דיברת איתם?
כמעט ולא קורה להם טעויות, אבל קורה-שמעתי.
תדברי איתם שלא תחכי לשווא למשלוח השני

• הוסף לסימניות
כן, משהי דוברת אנגלית, אמרו שיגיע עדיין ממתינה?

• הוסף לסימניות
אם אני הזמנתי לפני יוכ"פ ולא קבלתי
מה זה אומר?
זה תלוי באיזה עיר גרים?

• הוסף לסימניות
גם אני הזמנתי. שבוע לפני סוכות ועוד לא הגיע. הזוי?

• הוסף לסימניות
יש לכם נסיון האם הם מחדשים את המכנסיים של ה SCHOOL.

• הוסף לסימניות
בד"כ המשלוח מגיע אחרי פחות משבוע מההזמנה, כשלא הגיע, זה היה כי הכתובת שלי היתה שגויה.
קיבלתי תמיד דרך דואר ישראל, את כל מה שהזמנתי, נעליים- לא ממליצה בכלל להזמין! פחות מחודש היו בפח, בגדים- ממליצה בחום.

• הוסף לסימניות
מה הטלפון שלהם לבירורים?

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול,
האם יש למשהו ניסיון עם בגדי חורף (צמר) והם לא היו שעטנז?
מה הרכב הבד שצריך להיות?

• הוסף לסימניות
מקפיצה

יש לכם נסיון האם הם מחדשים את המכנסיים של ה SCHOOL.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה