דרוש מידע מכס על הזמנת בגדים מחו"ל

• הוסף לסימניות
אם אני מזמינה מחו"ל מעל 75$ כמה אני צריכה לשלם מכס?

• הוסף לסימניות
17 אחוז. זה בעצם מעמ

• הוסף לסימניות
אם אני מזמינה מחו"ל מעל 75$ כמה אני צריכה לשלם מכס?
אם המחיר הוא למס' פריטים ביחד שעובר את ה75$
ממליצה לפצל את הקניה לכמה קניות קטנות.
אם זה פריט אחד במחיר שמעל 75$ תצטרכו לשלם מעמ

• הוסף לסימניות
בעלי אקספרס יש מוכרים שמסכימים לכתוב על החבילה סכום קטן מ75$...
לפעמים כדאי לקחת את ההימור!

• הוסף לסימניות
בעלי אקספרס יש מוכרים שמסכימים לכתוב על החבילה סכום קטן מ75$...
לפעמים כדאי לקחת את ההימור!
אני תמיד מבקשת באלי אקספרס לכתוב מחיר נמוך,
נגיד הזמנתי לפורים תחפושות לאיזה רשת של גנים 200 יחידות שילמתי באזור ה4000+,
התכתבתי עם המוכר נתן לי הנחה של איזה 100 דולר, וגם חילק לי את זה ל20 חבילות שעל כל חבילה היה רשום לא יותר מ 20 דולר,
ולא שילמתי מכס,
רק כל יום הייתי בדואר לעוד 2 חבילות ועוד 2 חבילות....... קצת עצבים אבל שווה,

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
למישהו יצא לערער?
בטעות יצא לי מכס על חצי שקל יותר
חייבו אותי על כל החבילה
כבר שילמתי
אבל אמרו לי שאפשר לערער...

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
למישהו יצא לערער?
בטעות יצא לי מכס על חצי שקל יותר
חייבו אותי על כל החבילה
כבר שילמתי
אבל אמרו לי שאפשר לערער...
יש אפשרות להגיש תביעה:

• הוסף לסימניות
אז מה עושים?
יש מצב שהמוכר מוריד את המחיר על החבילה?
זה עוד ל יצא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה