דרוש מידע מכשיר ביביליס: ריטר או הד פרו, וכמה סנטימטר?!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
לי יש את הבייביליס הזה כבר כמה שנים טובות,
איכותי, אורך 22 .
צפה בקובץ המצורף 1940214

ק.ש.
תודה על ההמלצה,
לא מכירה כלום ואני מחפשת לשימוש אישי עבור בנותיי הקטנות לאירועים קטנים ,לתחפושות וכד'
(כמעט הזמנתי של חברת ביביליס ב200 ש"ח וחשבתי שזה נחשב זול וסוג כזה זול לא הורס את השיער ושורף אותו?)
מופיע לי ב36 ש"ח דיל ברוך בואך
איזה גודל מומלץ?
(יש להן שיער חלק אם משנה?)
תודה רבה
1745864130522.png

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שמוכרת ב 100 שקלים
הד פרו קוטר 19 היה בשימוש פעמים בודדות.
אפשר לפנות באישי!

• הוסף לסימניות
תודה על ההמלצה,
לא מכירה כלום ואני מחפשת לשימוש אישי עבור בנותיי הקטנות לאירועים קטנים ,לתחפושות וכד'
(כמעט הזמנתי של חברת ביביליס ב200 ש"ח וחשבתי שזה נחשב זול וסוג כזה זול לא הורס את השיער ושורף אותו?)
מופיע לי ב36 ש"ח דיל ברוך בואך
איזה גודל מומלץ?
(יש להן שיער חלק אם משנה?)
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 1951538
יש לי 22, יתכן ויתאים אפילו 19,

• הוסף לסימניות
לרוב סוגי התסרוקות מתאים גודל 19
זה הגודל שממליצים בד"כ לספריות מתחילות שעוד לא קונות מגוון גדלים...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
22 ס''מ , לא??????
אמרו לי ש19 זה פחות הולך היום....
אני יודעת ש19 הוא המומלץ הקלאסי...
22 מיועד למוברשים פתוחים-בוגרים יותר.
אבל דווקא היום הרבה אוהבות לקנות גם את הקטן יותר, 17(אאל"ט) מ"מ,
שיש לו אפקט צפוף יותר, ומענין.
אבל בתור בייביליס ראשון-חושבת ש19 הכי משמש

• הוסף לסימניות
אני יודעת ש19 הוא המומלץ הקלאסי...
22 מיועד למוברשים פתוחים-בוגרים יותר.
אבל דווקא היום הרבה אוהבות לקנות גם את הקטן יותר, 17(אאל"ט) מ"מ,
שיש לו אפקט צפוף יותר, ומענין.
אבל בתור בייביליס ראשון-חושבת ש19 הכי משמש
יש לך אולי תמונה של מוברש מ22 או 19?

• הוסף לסימניות
לא יודעת עד כמה תמונה תעזור לך, כי זה מאוד תלוי ברמת פתיחת התלתלים, כמות השיער שמתלתלים וכו'.
ממליצה לך לנסות את שתיהם אם אפשר, ולבדוק בעצמך מה ישמש אותך יותר.
לדוג' אני אישית לקוקו מוברש משתמשת בד"כ ב19 או אפילו 22(תלוי עד כמה מסודר ובוגר התסרוקת אמורה להראות)
ולתסרוקות שובבות יותר ומראה מתולתל יותר-מעדיפה את הדק יותר.
לכאורה אין הבדל גדול מדי בין ה19 ל22, אבל 19 זה בין לבין ולכן הוא הגודל הקלאסי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא יודעת עד כמה תמונה תעזור לך, כי זה מאוד תלוי ברמת פתיחת התלתלים, כמות השיער שמתלתלים וכו'.
ממליצה לך לנסות את שתיהם אם אפשר, ולבדוק בעצמך מה ישמש אותך יותר.
לדוג' אני אישית לקוקו מוברש משתמשת בד"כ ב19 או אפילו 22(תלוי עד כמה מסודר ובוגר התסרוקת אמורה להראות)
ולתסרוקות שובבות יותר ומראה מתולתל יותר-מעדיפה את הדק יותר.
לכאורה אין הבדל גדול מדי בין ה19 ל22, אבל 19 זה בין לבין ולכן הוא הגודל הקלאסי.
בהצלחה.
יש לך בכל זאות תמונה
כן מעניין אותי מה ההבדל בינהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה