דרוש מידע מכשיר לבישום אויר ללובי בניין מחפש מידע/אפשרויות

• הוסף לסימניות
צריך מכשיר שאפשר לפי שעות ימים במחיר טוב בלי חברת אחזקה
מעוניין עצמאית ושאפשר לקנות חומר מילוי לבד וכו'
אשמח למידע

• הוסף לסימניות
יש לי בבית כזה
הוא מונח במחסן ללא שמוש
למה?
כי עבור כל שינוי צריך לרוץ ליוטיוב בשביל להבין איך מבצעים את השינוי
אם תקפיץ בערב אני יצלם אותו

• הוסף לסימניות
בירושלים בחנות ירחמיאל הום ברחוב מלכי ישראל ליד רלב"ח
מוכרים איזה מכשיר חדש שעובד על ידי פיזור אדים
יש מלא סוגי ריחות מאוד טובים
ויש אופציות של טיימר וגם של חוזק של הריח
אם אני זוכר טוב המחיר הוא 250 ש"ח זה כולל מכשיר פלוס 3 מיכלים של ריח שאני חושב שזה מספיק לשנה

• הוסף לסימניות
בירושלים בחנות ירחמיאל הום ברחוב מלכי ישראל ליד רלב"ח
מוכרים איזה מכשיר חדש שעובד על ידי פיזור אדים
יש מלא סוגי ריחות מאוד טובים
ויש אופציות של טיימר וגם של חוזק של הריח
אם אני זוכר טוב המחיר הוא 250 ש"ח זה כולל מכשיר פלוס 3 מיכלים של ריח שאני חושב שזה מספיק לשנה
יש כזה במרכז? אם משהו מכיר אשמח מאד

• הוסף לסימניות
יש פשוט של סנו
עובד על בטריות
עולה בסביבות 30 ש"ח
(ריחות של מטהר אוויר-טובים יותר וטובים פחות..)
מוכרים את זה בכל הרשתות הגדולות (יש/אושר עד/שערי רווחה)

יש יקר יותר של ללין
סביבות 200 ש"ח
ריחות טובים יותר

• הוסף לסימניות
יש פשוט של סנו
עובד על בטריות
עולה בסביבות 30 ש"ח
(ריחות של מטהר אוויר-טובים יותר וטובים פחות..)
מוכרים את זה בכל הרשתות הגדולות (יש/אושר עד/שערי רווחה)

יש יקר יותר של ללין
סביבות 200 ש"ח
ריחות טובים יותר
אני מחפש בלי מיכל ספריי שנגמר מהר והמכשיר כמעט בלי אפשרויות מחפש שיש פונקציות לשעות ימים וכד חשמלי לא סוללות (קיים באופציה אבל רק אם יש את האפשרויות שכתבתי).

• הוסף לסימניות
אני מחפש בלי מיכל ספריי שנגמר מהר והמכשיר כמעט בלי אפשרויות מחפש שיש פונקציות לשעות ימים וכד חשמלי לא סוללות (קיים באופציה אבל רק אם יש את האפשרויות שכתבתי).
דילגת על מה שכתבתי..
זה בדיוק מה שיש לי
לא חשוב

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה